Indlæg: 1

Oprettet af | Oprettet: 24-01-2015, 20:22

Min hund tisser indendøre

Jeg har en 4 år gammel Bichon Frise. Han blev kastreret som hvalp, fordi han begyndte at strinte indendøre. Siden er det gået godt. Indtil for få måneder siden. Så begyndte han igen. Problemet er tiltagende, og det er flere gange om dagen. Vi har 3 børn. Han tisser primært på to af børneværelserne. Det er op af sengene, på dyner, bamser, legetøjskasser. Nogle gange tisser han også andre steder i huset, kasser, hans bur både inden i buret og op af buret, vasketøjskurv. Efterhånden ved vi ikke hvad vi skal gøre, vi vasker med Rodalon, børnene går ture med ham, han spiser mad der hvor han tisser mest. Men lige lidt hjælper det. Han kan komme udefra, gå direkte ind på et af værelserne og tisse. Nogle gode råd til hvad vi skal gøre? Det skaber ret store diskussioner i familien, hvor min mand vil af med ham, og jeg har svært ved at give slip på ham. Kan hunden hjælpes eller er han blevet skør i hovedet?
Venlig hilsen
Christina

Skriv et svar til indlægget25-01-2015, 08:30

Nej, hunden er ikke blevet skør i hovedet, noget andet er galt.
Jeg ville først og fremmest ta' hunden til dyrlæge, han kan ha' blærebetændelse, nyreproblemer eller anden sygdom - hunde viser ikke som sådan smerter, de reagerer på tilstanden.

Hvis han bli'r "frikendt" for sygdom ville jeg se på, om der er nogen forandringer i jeres liv, der kan påvirke hunden : har der været mere stress på i perioden, så hunden bli'r overset, rytmer I har lavet om på, flere gæster/legende børn, skænderier - der er mange faktorer, der kan udløse frustrationer hos hunden, så den begynder at strinte.

Luk af til børneværelser så han ikke kan komme til at tisse dér, flyt det I kan flytte, så tissestederne er begrænsede, men først og fremmest ta' hunden til dyrlæge....