Indlæg: 2

Oprettet af | Oprettet: 14-01-2015, 11:51

kløe

Hej
Mine to hunde på henholdsvis ti og et år, er begyndt at klø sig. Begge har fået en bravotec pille for ca halvanden til to måneder siden, så den burde virke. Derudover har jeg kæmmet dem så sent som i dag og så ingen tegn på utøj.
Den ene fik en allergisk reaktion fra lopperne og er også blevet behandlet mod dette og tjekket igennem for diverse ting, og der var intet der.

Til gengæld er de begge begyndt at få et tilskud af fiskeolie, og har fået det i ca en måned nu, så mit spørgsmål er, om det er muligt, at det er dette de måske er begyndt at klø sig af?
De får ca tre tryk fra pumpeflasken.

Skriv et svar til indlægget14-01-2015, 16:35

Bravotec er lidt alla program vet, men det er en ny pille som udgives ved recept af dyrelægen. Den dækker både over voksne lopper, dem på larvestadie og æggene. Den virker i tolv uger og starter med effekt allerede efter 8 timer. Så det ville undre mig hvis det var lopper der var tale om nemlig, men det kan jo sagtens være.
Den olie de får er udleveret af dyrelægen, og er en form for tester fra scan vet, og hedder bare omega 3-6.

Jeg kæmmede dem igennem i dag og så overhovedet ingen efterladenskaber, og der blev tjekket igennem på et våt papir.

Tror jeg ud fra det du siger starter med at give dem en loppekur igen, og hvis dette ikke er det der er problemet må jeg justere i olien. Eller helt ændrer form for olie de får. :) Mange tak for hjælpen