Indlæg: 2

Oprettet af | Oprettet: 26-11-2014, 17:21

En måned til jul.

Men Bella tror vist det er forår igen. Hun har d. 25.november, mæt og luftet lagt sig til at slappe af på sin ynglingsplads i baghaven, denne eftermiddag, imens min mand og jeg pyntede havens krukker med gran og lyskæder.
Først da solen gik ned bag naboens hus, valgte hun at gå indenfor, for at sove videre i sin hundeseng op af radiatoren i TV-stuen. Men ikke længe, da det så var tid til en aften-gåtur med far, før det igen var spisetid for hende.

Skriv et svar til indlægget27-11-2014, 15:07

Bella hygger sig altid, både inde og ude, men det plejer at være i nærheden af især mig. Hun er dog aldrig med ude i den åbne forhave, selvom vi arbejder der.
Så da vi gik ind efter endt havearbejde, forventede vi at finde hende i sit hyggehjørne i TV-stuen. Men Bellas seng var tom. Vi kaldte og ledte efter hende i hele huset. Indtil jeg kom i tanke om, at jeg havde ladet en havedør stå på klem, så den kunne skubbes op. I tilfælde af hun ville ud i baghaven, ville jeg ikke risikere, hun stod og kradsede på en lukket dør.
Så fandt vi hende på stolen i baghaven, vi troede faktisk ikke hun mere var i stand til at hoppe op i den. Hendes muskler i lår og hofter, samt indvendige "skavanker", bevirker ellers at hun ikke mere hopper og springer, men kun går og løber pænt.
Men når hun vil op i stolen, så kan hun åbenbart stadig det.
Man kan jo hvad man vil, når man er en Beagle, og ingen ser og stopper det.