Indlæg: 1

Oprettet af | Oprettet: 16-11-2014, 13:48

Pasning af hvalp - ude eller hjemme?

Hej alle sammen

Min mand og jeg har lige købt en fransk bulldog som vi får hjem om 14 dage. På dette tidspunkt vil han være 8 uger. Vi har taget fri/arbejder hjemme fra den dag vi får ham til en gang efter nytår og vi vil kunne være hjemme sammen med ham konstant, enten sammen eller hver for sig.

Men vi skal til barnedåb ca. 7 dage efter vi henter ham, hvor vi begge skal deltage. Min søster har tilbudt os at passe hvalpen, men jeg er meget i tvivl om han skal passes hjemme i vores trygge omgivelser eller om vi kan aflevere ham hjemme hos hende? Vi skal hjælpe til med at arrangere barnedåben fra morgenstunden, så det vil nok være ca. 6 timer han skal passes. Det håber jeg er okay for en så lille hvalp?

Skriv et svar til indlægget16-11-2014, 15:53

Jeg synes det vil være bedst, hvis han passes hjemme, også for din søster, hvis hun vil det.
Især hvis hun bor i lejlighed.
Han skal jo både fodres, leges med og luftes, og hjemme er han så faldet til og har sin hundeseng.
Men han vil også sagtens "overleve" at blive passet af søster, i de 6 timer. hvis hun er mest indstillet på det.

En anden løsning kan være, i aftaler med opdrætter, at i venter med at hente ham hjem til efter barnedåben, når han er 9 uger.

Det er rigtig godt én af jer går hjemme til efter nytår, så har i god tid til at lære hvalpen, at blive renlig, være alene hjemme, og tilpasse sig jeres familieliv. Og hvis i så bare planlægger at være hjemme til jul - og nytår, så skal han nok forblive tryg og klar til hverdagene i 2015.