Indlæg: 9

Oprettet af | Oprettet: 13-11-2014, 08:26

Huden tisser om natten

Hei :-);
Vi fik vores westie for 1 1/2 år siden hun er i dag 4år. Hun var renlig både dag og nat.
Efter 14 dags ferie hvor hun blev passet hos svigermoren og sov i soveværelset (hjemme sover hun i stuen), er hun begyndt at tisse inde om natten samt skrabe på vores dør op til 10-12 gange om natten. Vi er ikke i tvivl om hun gerne vil ind til os, og tisser i protest, men hvad kan vi gøre for at få den "gamle" rutine igen?
Når hun skal ud går hun ikke tilbage i kurven, når vi går ud til hende. Men nu giver hun ikke tegn til at hun skal ud. Hvis hun ik kommer ind til os, tisser hun og bliver ved med at skrabe på døren.
Hvad skal vi gøre?
På forhånd tak for hjælpen :-)

Skriv et svar til indlægget13-11-2014, 09:27

Prøv at opsætte og lukke med et børnegitter, i døråbningen, så hun ikke føler sig lukket helt væk fra jer, som bag en lukket dør.

Hun tisser ikke i protest, men fordi hun ikke sover igennem, er vågen og utryg, imens hun skraber på døren for at blive "forenet" med jer. I er jo en del af hendes flok.

13-11-2014, 12:49

Tak for jeres svar :-);
Vi vil helst ikke have at hun er i soveværelset om natten, men lige nu er det lige før vi giver op og lader hende komme ind til os.
Måske vi skal prøve med et gitter i døren, men er bare i tvivl om hun så bliver mere fustreret når hun kan se og dufte os men ikke komme ind til os?
Andre gode ideer?

13-11-2014, 14:39

For mine Beagler har børnegitre fungeret fint. Både når de var "adskilt" fra os og gæster , og i alene-hjemmetimer, hvor en tæve og hendes hvalp opholdt sig i forstuen, og to voksne tæver og en unghund var i køkkenet. De var trygt anbragt hvert sit sted, men alligevel sammen, ikke bag lukkede døre.
Og de pladser beholdt de hele livet, også efterhånden som de blev færre, ved naturlig "afgang".

19-11-2014, 16:43

jeg har kurv og hundepude i soveværelset,døren er åben til resten af huset ,og hundene ligger hvor de har lyst til , det fungerer fint , og nul hunde i sengen !

26-11-2014, 07:18

Hej igen

26-11-2014, 12:43

Vi har prøvet at følge jeres råd og hun har fået lov afsone i soveværelset i dens kurv. Men af og til går hun ud i gangen og tisser, uden at give tegn til at skulle ud...
Jeg er ved at blive sindsyg af at tørre op om morgen, vi vågner flere gange i løbet af natten fordi hun traver rundt i soveværelset... What to do ?;-)

26-11-2014, 14:33

I har så valgt at hun skal sove i soveværelset, det kan ikke undgås der går nogle nætter før hun er vænnet til det. Hun har jo før sovet i stuen.

Men da hun er en voksen hund på 4 år, som I har haft i 1.½ år, så burde hun kende forskel på dag og nat. Hun burde også kunne holde sig hele natten, hvilket det ikke tyder på hun kan, når hun går ud i gangen og tisser der. For mig at se, viser hun da, at hun har behov for at blive luftet.

Denne adfærd, kan sagtens skyldes at hun har blærebetændelse. så jeg synes i skal få taget en urinprøve hos jeres dyrlæge.