Indlæg: 1

Oprettet af | Oprettet: 09-11-2014, 06:08

Spist plastikpose

Godmorgen fra marmaris
Da jeg for en time siden gik tur med vores Golden Retriever dreng, Badem, på 8 mdr, skete der bare noget, jeg gør ALT for at undgå.

På fortovet lå der en plastikposer (hvilket ikke er unormalt her, da de ikke har samme kultur som i DK med at smide ting i skraldespande). Da vi er fem meter derfra bliver han som en vild hund og kaster sig over den pose, som desværre viser sig at være fuld af lammekottelet ben rester.
Jeg kæmper en vanvittig kamp for at få den fra ham, men han er fuldstændig vild, og det ender med at han sluger hele posen, dog når der at falde nogle ben ud, så han har ikke spist mere end 3-4 stk ben.
Han får også bidt mig, men det ved jeg ikke var med vilje, da han ellers er en vidunderlig rolig dreng.

Hvad gør jeg??? Skal jeg lade ham spise en masse, så han hurtigt skal på toilet eller skal keg vente og se?

En knust mor

Skriv et svar til indlægget09-11-2014, 10:52

Hej Pia.

Sikken en morgentur. Jeg kan godt forstå du er en "knust mor". Kontakt dyrlægevagten.

Jeg ved ikke hvor farligt lammeben er. Men det lyder meget voldsomt, den portion plast og ben, din hund har fortæret. Faktisk vil jeg råde dig til hurtigt at lade dyrlægen vurdere, om din hund skal tvinges til at kaste op, før "måltidet" eller dele af det, når ud i tarmene, så han skal opereres, hvis det ikke kan komme ud på normal vis.

Jeg har altid haft en dåse asparges i huset, som jeg har ladet mine hunde spise nogle af, hvis det skete at de havde spist noget farligt, der skulle ud igen via mave og tarme. Asparges snor sig rundt om det "farlige", eks. hård plast, som en af mine hvalpe havde hang til. Hun gnavede i en radiator termostat, en regnmåler, plastblomster og små sten. Men ikke i større portioner. Vat med lidt leverpostej, kan også bruges som "emballage", hvis man kan få sin hund til at spise det.

Det er såmænd også danskere, der ikke er opdraget til, - eller har forstand på - at smide affald i skraldespande på gaden, i skoven eller på stranden. Og tage det med hjem, gør de slet ikke.

Nu nærmer vinter og jul sig, så skal vi hundeejere især i villakvarterer være opmærksomme på forskelligt folk hænger ud i træer og på fuglebrættet, såsom kyllingeben og fedtkugler i net.
Tit sker det her hvor jeg bor at skader og krager flyver med det, og så taber de det både i andres haver og på gader og fortorve, hvor vi lufter vores hunde.

Det er "guf" et lækkert "bytte" for hundene, men ikke for deres maver og tarme, Og at få dem til at slippe byttet, er svært, ofte umuligt, uanset hvor veltrænet hunden er.