Indlæg: 3

Oprettet af | Oprettet: 04-11-2014, 09:27

F1 med fibersprængning i inderlår

Hej

er der nogen der har erfaringer med fibersprængninger i inderlår på deres F1 Labrador? jeg kæmper med at få min tæve på poter igen, vi render til Fys/dyrlæge, jeg laver øvelser med hende hver dag, bedst som det ser ud som om at hun er på vej til helbredelse, så er den gal igen...hun bliver/blev brugt til jagt

Skriv et svar til indlægget04-11-2014, 18:23

Hej Tine.
Din hund er stadig meget ung, men jeg ved ikke, hvor gammel en Labrador skal være, før man dgl. går lange ture, træner og bruger den til jagt.
Har du fået hende røngtenfotograferet før i startede træning og jagt ?
Er hun vokset meget hurtigt fra hvalp til voksen. Det er ikke godt for de store racer især.
Det kan også være hun er blevet overmotioneret, i for ung en alder. Og hun derfor ligesom sportsfolk på to ben, har fået denne fibersprængning.
Helbredelse må jo tage den tid det tager, og når hun både behandles af en fys og dyrlæge, er hun sikkert godt hjulpet. Svømning plejer at være godt for meget, og nogle steder har de bassiner til brug for hunde. Jeg har selv set det på Karlslunde dyrehospital.
Der findes også specialkost du kan købe hos dyrlægen, der kan hjælpe hunde med ledproblemer. Det har jeg haft god gavn af, på et par af mine gamle tæver, som fik slidgigt i lår og hofter.
Ellers er der nok ikke meget andet at gøre, end af følge eksperternes råd og bevare din tålmodighed. God bedring med hunden.

10-11-2014, 12:16

Tak for svar.

nu er det ret svært at sætte bandage på inderlåret/lårene, Claus Sloth i Skodsborg er med på et hjørne, hele hunden er "lyst" igennem....

og tak.