Indlæg: 3

Oprettet af | Oprettet: 02-11-2014, 10:28

Min hund kan lide alle mennesker, undtagen en person

Jeg har en dejlig welsh corgi cardigan på 2 år.
Han kan lide alle personer han møder og alle hunde han møder.
Han er en glad hund som holder meget af andre hunde og elsker at snakke med folk.

Min kæreste har så en ven som har været hjemme ved os nogle gange og hver gang har vores hund været skrækslagen for ham. Han kryper væk fra ham og gemmer sig. Han ryster også og der var sågar engang at han tissede på gulvet fordi han kom for tæt på ham.
Min kærestes ven er en type som aldrig vil gøre nogen fortræd, og han er stille og rolig i hans kropsprog og væremåde.
Det er kun ham vores hund er bange for.

Hvordan kan dette være? Hvorfor er min hund så bange for ham?
Håber i kan hjælpe :)

Skriv et svar til indlægget02-11-2014, 15:49

Det kan der være alle mulige forklaringer på - måske har der været en lyd udefra samtidig med din kærestes ven trådte ind ad døren, der gjorde hunden forskrækket, og den derfor forbinder det med ham - måske har han gået lidt foroverbøjet, det kan virke truende på hunde - måske "lugter han anderledes" - har han briller/hætte/kasket på ?

Havde selv en tæve, der var bange for mænd med kasket, det prøvede vi så at øve til træning, men situationen var ganske anerledes end en hverdagsgåtur, så hun reagerede ikke særligt på det menneske, der var "figurant".

I kan jo prøve at udstyre din kærestes ven med nogle gode guffer, som han kaster til hunden (hvis han vil være med på det), så den efterhånden forbinder hans ankomst og det at han er der, med noget rart - I skal ikke tvinge hunden, men lade den komme til ham af sig selv, og når vennen, som du skriver, er rolig i sit kropssprog og væremåde, tror jeg den over tid vil vænne sig til ham.

03-11-2014, 11:06

Vi oplevede vores første hund, viste sig aggressiv overfor mænd, der røg cigaretter og drak øl.
Det var lugten han vist forbandt med noget farligt, oplevede vi, da vi stod under en markise i centret en dag det regnede. Selvom manden hverken røg eller drak, da han ville hilse på Bonzo hang lugten jo i hans tøj.

En hvalp jeg fik tilbage 11mdr. gammel, trak sig ligeledes væk, hvis folk der ville hilse på ham havde en cigaret i hånden.

Vi ryger ikke selv, og drikker kun en øl til frokost i week-enden, så vi har ikke kunnet afprøve problemet på egne hunde hjemme.

27-04-2015, 09:37

Katrine Andersen

Din Kæreste ven, har han noget med andre dyr at gøre, for det kan have stor betydning.
Vores hunde han ikke lide folk som har med f,eks, mink at gøre
Hilsen Poul