Indlæg: 2

Oprettet af | Oprettet: 11-10-2014, 18:11

Syg chihuahua?

Hej!

Jeg sidder her med min lille chihuahua på ni måneder.
Jeg fik ham i søndags og siden da har han bare været en sød og kærlig lille vuf, men her i dag er det lige som om han er blevet lidt sløv eller ked af det? Jeg har søgt på diverse forums men synes ikke rigtigt at jeg har fundet ud af noget der kunne hjælpe mig? Mit spørgsmål er så:
Er det normalt for ham, at han lige pludselig ikke gider noget som helst eller er han syg? Han har været ude at gå tur 3 gange i dag, men to af gangene gad han lige som ikke rigtigt. Han har ikke spist særlig meget (det ved jeg godt er normalt for en chihuahua, men han plejer at spise okay). Normalt kommer han farende hen til døren og er glad for at se mig og min kæreste men i dag var der INTET!
Det skal lige siges at han har haft 5 andre ejere før mig (?!);

Søger virkelig noget hjælp!

Skriv et svar til indlægget11-10-2014, 20:21

5 ejere i løbet af 9 mdr. Stakkels hund. Så har du sikkert ikke fået mange informationer om ham.
F.eks. hvorfor han har haft så mange hjemskift. Om han har boet sammen med andre hunde, efter han forlod sin opdrætter.
Men han har vel fået sit hundeudstyr og mad med fra sin sidste ejer. I skal nu til at starte helt forfra med ham som med en hvalp på 8 uger.
Regelmæssig fodring, luftning, aktiviteter, tilvænning til jeres "regler" for hvad han må og ikke må, alene-hjemmetræning, og det i skal arbejde allermest med er at give ham tryghed, han har stor brug for jeres nærhed, kærlighed og tålmodighed. Hidtil har han jo kun oplevet svigt af sine ejere.
Har du fået hans sundhedsbog, vaccinationsattest, registreringsattest.
Jeg synes også, du skal få ham tjekket hos dyrlægen, så du kan føle dig sikker på, om hans adfærd skyldes sygdom, eller den "kun" skyldes de mange hjemskift.
Held og lykke, pas godt på ham.

11-12-2014, 11:38

UH! Hvor kan man blive vred når man høre en hund har haft 5 ejere...det ødelægger hunden og det Tar lang tid før den bliver sig selv...Jeg vil anbefale dig at tá den til dyrlæge med det samme ...så kan du få at vide om den fejler noget fysisk...fejler den ikke noget fysisk..skal du væbne dig med tålmodighed....og være glad for den og give den masser kærlighed ...give den god tid til at lære jer at kende ..så går der. Jeg har overtaget en Chihuahua der har været 4steder. Og den var glad og afmålt...men efter 5 år hos mig er den glad og tryg..og jeg vil sige dens humør kan svinge lidt så tá det ikke så tungt. Men tá den til dyrelivet så i er sikre på den intet fejler FYSISK..held og lykke med verdens dejligste race...