Indlæg: 3

Oprettet af | Oprettet: 27-09-2014, 13:34

Yorkshire terrier avler

Hej.

Jeg har en "brugt" yorkshire terrier på 2,5 år og er fuldstændig forelsket i racen. Derfor går jeg med tanken om at få en mere, denne gang en lille hunhund og fra hvalp af denne gang. Det er ikke fordi at det skal være nu og her, det kan godt være der går et år eller mere, men sidder nu og undersøger gode avler på sjælland og det er her i kommer ind i billedet. :)

Hvad har i af gode erfaringer med yorkshire avlere på sjælland ? Jeg søger seriøse avlere med styr på tingene med papir på deres hvalpe og som ville være villig til at sælge med henblik på, at jeg ville bruge hvalpen til udstilling og avl (efter jeg har taget kursuser herom).
Jeg kunne rigtig godt tænke mig at besøge avlere som i har gode erfaringer med og se hvordan og hvorledes de bliver holdt. Som veterinærsygeplejerske har jeg erfaring med at det kan gøres meget forskelligt. Stueopdræt er for mig at foretrække og helt et sted hvor de evt har daglig kontakt med børn ?

Håber meget i vil hjælpe mig og dele ud af jeres erfaringer. Synes det er svært at vurdere på hjemmesider alene, så jeres erfaringer betyder meget for mig.

Vh

Pernille og yorken

Skriv et svar til indlægget27-09-2014, 13:53

Mon ikke der er en specialklub for Yorkshire terrier under DKK. Der vil jeg så anbefale dig at blive medlem. Deltag i klubbens arrangementer, og DKK udstillinger. Der træffer du så helt sikkert flere opdrættere der både har kennel- og stueopdræt. Og derved mulighed for at vælge den for dig helt rigtige opdrætter og næste hundehvalp.

Held og lykke.

27-09-2014, 14:58

Hermed link til specialklubben
http://canis-minor.scdata.dk/yorkshire/Hvalpeogopdr%C3%A6ttere/Opdr%C3%A6ttere.aspx

god fornøjelse

27-09-2014, 23:33

Mange gange tak. Ved ikke hvorfor jeg ikke selv havde tænkt så langt, men det er da en rigtig rigtig god ide. Endnu en gang tak :D