Indlæg: 3

Oprettet af | Oprettet: 24-08-2014, 09:50

Natte problemer

Har en West higland White terrier ( westi ) på 9 år, som er begyndt at være urolig om natten, han hyler og kradser på døren. Det startede med at han blev bange for lyn og torden, hvor vi tog ham med i op i vores soveværelse om natten, på 1. Sal, det skal lige siges at han aldrig har vært at gå på trapper, så vi løfter mam. Her efter er det blevet værre, han vil ikke være alene om natten, han hyler og hyler og vil ikke sove, hvid jeg så tager ham med på 1. Sal vækker han børnene,han tripper rundt og kan ikke falde til ro. HVAD GØR JEG, vi får ikke sovet om natten. Mvh Sanne

Skriv et svar til indlægget24-08-2014, 10:39

Hej Sanne.

Jeg vil foreslå dig at du lægger dig ned til ham, og langsomt fjerner du dig.

Først sover du sammen med ham i x-antal dage. Når han har været rolig og sovet igennem uden problemer, sammen med dig i flere nætter, eks. 10-14 nætter eller mere, så går du op i egen seng iløbet af natten. Det kan godt være du så finder ham i din "hundeseng" om morgenen.
Før du fjerner den igen, skal han have været helt tryg og rolig hele natten, hvor han plejer at sove.

Men du må forvente og acceptere, at du nødvendigvis, må sove sammen med ham i stueetagen, når det lyner, tordner og der skydes nytår ind. Så har han det bedst og forstyrrer ikke resten af familien på 1.ste sal.

En af mine tæver havde samme problem, selvom hun sov sammen med fire andre Beagler, og jeg løste problemet, som jeg skriver her.

Bella som vi fik 9 år gammel, havde før boet sammen med en anden Beaglehan. Hun var derfor ikke vant til at sove for sig selv. Vores andre hunde, havde altid sovet sammen i eget rum, Og vi ville gerne vænne hende til at sove der, nu som alenehund.

Igen sov jeg som beskrevet sammen med hende i begyndelsen, og det tog næsten 2 mdr. at gøre hende tryg ved at sove alene bag lukket dør, i vores hundeværelse.

24-08-2014, 15:57

Hvis han har et bur han plejer at slappe af og sove i, kan du måske få ham til ro i det hos jer i soveværelset, så han ikke render rundt og vækker børnene. Men så skal i være indstillet på at have ham hos jer i soveværelset fremover.