Indlæg: 3

Oprettet af | Oprettet: 20-08-2014, 18:24

Løbetid

Hej

Vil gerne have et råd. Min lille Pomchi på 1 1/2 år er i løbe tid . Den sidste del af løbe tid. Hun opfører sig lettere aggressivt og er mærkelig. Nogle gange når hun ligger på sofaen og jeg rør hende kan hun finde på at knurre af mig og gå ned!det er som regel hvis hendes kødben ligger på gulvet eller noget. Dette gør mig bekymret! Håber det bare er nu her i løbetid at hun er sådan . Hun har også knurret af vores kat over mad. Har sat hende på plads da hun konkurrende af katten, men tænker at hun måske har ondt? Så vil ikk sætte hende på plads! Skal jeg gøre det og hvordan?

Skriv et svar til indlægget21-08-2014, 06:42

Hej
jeg har også en lille poms bla. Ja din lille hund kan godt blive anderledes, når den er i løbetid Det er homonelt Men hvis du tror den har ondt, syntes jeg du skulle ta en smut til dr.lægen med den
Vh Inger

21-08-2014, 07:40

Jeg er enig med Inger Nielsen.

Men for at undgå katte-hunde problemer om deres mad, bør katten ikke have adgang til hundens madskål, og hunden ikke adgang til kattens. Ikke kun i hundens løbetid, men altid.

Jeg har selv haft hunde og en kat sammen i mange år. Katten fodrede jeg på køkkenbordet, og hundene selvfølgelig på gulvet.
Alle madskåle stod kun fremme under fodringen, hvis katten ikke spiste op, blev dens mad sat i køleskab.

21-08-2014, 16:22

Hun skal også til dyrlæge mandag sååå! Men er bare bekymret over hendes adfærd over for mig med knurren! Hun er ellers en meget kærlig og glad hund, men denne her løbetid har hun altså ikke haft det så godt!