Indlæg: 8

Oprettet af | Oprettet: 19-08-2014, 17:56

min hund tisser inde om natten

Hej ...Jeg har for fem dage siden overtaget en to år gammel hund der har været vant til at blive lukket ud om natten så snart hun beder om det ...Jeg lufter mine hunde sidste gang omk. Midnat og går så iseng , allerede efter 45 min beder hunden så om at komme ud igen hvilket jeg ikke tager mig af fordi det er nat og hun er luftet .Det resulterer så i at hun da bare tisser på gulvet .Hun kan sagtens holde sig i længere tid om dagen så jeg er sikker på at det er en dårlig vane hun har fået lov til at tillægge sig , hvad kan jeg gøre for at pille den vane af igen ? Håber meget på at få nogle gode råd da jeg ikke synes det er sjovt at stå op om natten og lufte hund
Vh Louise

Skriv et svar til indlægget20-08-2014, 06:07

Hej Ja jeg forstår godt du ikke gider det om natten Men er du helt sikker på ,at den får tisset når du er ude med den ,ved midnat ? for 45 min efter er meget kort tid efter Jeg kunne forstå hvis det var fx 3 4 timer efter Lær din hund ordet tis Mine har lært at tisse på komando og det er dejligt

20-08-2014, 08:13

Ja jeg er sikker på at hun får tisset hun gør det nemlig på kommando og flere gange endda jeg tror måske det kan være i protest over at jeg ikke hopper og springer for hende om natten som hun er vant til , en dårlig vane hun har fået lov til at tillægge sig er jeg helt sikker på men hvordan piller man den af igen ?

20-08-2014, 09:17

Sikkert en vane, hun har fra det tidligere hjem. Og når hun har tisset flere gange på sidste luftetur, og ellers normalt kan holde sig om dagen, forstår jeg godt den vane skal stoppes.
Det er jo også forstyrende for dine andre hunde, at hun skal lukkes ud igen.

Jeg synes du skal sige NEJ og - ved en kommando - få hende tilbage på sin plads, hvis hun står ved døren og giver lyd fra sig.

Nu skriver du ikke hvorlænge du har haft hende, men med tiden giver hun vel op, og stopper tisseriet, når hun ikke får sin vilje.

Det er lidt ligesom mindre børn, der beder om et glas vand, lige efter de er lagt i seng.
Her skal man heller ikke være eftergivende. Så bliver det en dårlig vane.

20-08-2014, 10:48

Jeg ser først nu du kun har haft hende i 5 dage, så må du bevæbne dig med tålmodighed, og indlære hende i at fungere med de vaner dine andre hunde har.
Regelmæssig luftning, fodring og aktivering.
Giv ikke efter, det tager sin tid, det er svært at være "genbrugshund", især at stoppe med dårlige vaner, fra sit gamle hjem. Hvis hun ellers er velfungerende, har du været heldig.
Rigtig mange hunde der hjemskiftes, bliver det fordi ejerne har mange problemer med deres hunde, de ikke orker eller gider løse. De håber derved at et nyt hjem er løsningen, som alternativ til aflivning.

20-08-2014, 13:41

Hun er en meget kvik hund der hører utrolig godt men har værert meget overserviceret der hvor hun kommer fra ....Jeg synes netop ikke jeg giver efter for hendes ønske om at komme ud om natten .Hun sover ved siden af mig og jeg siger NEJ du skal sove nu hun går ikke til døren men vækker mig , når jeg så ikke giver efter så lister hun af og tisser i stuen så det er ikke sådan at jeg kan vise hende tilbage på sin plads med mindre jeg opdager hun lister af men det hele er jo rigtig nok nyt så mon ikke tiden kan være med til at løse det ?

20-08-2014, 15:21

Min datter har en hund på 8 år Og hun er ude en gang imellem ,om natten stadigvæk Hvorfor ved jeg ikke Men jeg mener, når en hund giver udtryg ved at skal ud ,så skal den ud Din hund giver dig dog besked på, at den skal ud Der er mange hunde, der ikke gør noget, eller siger noget ,og så bare tisser

20-08-2014, 17:19

Kan du ikke lukke døren, der hvor du og hun sover, så hun ikke kan liste ind i stuen.

Prøv at lade som om du ikke hører hende, at ignorere hunde, det hjælper tit, til at de opgiver at få kontakt.