Indlæg: 3

Oprettet af | Oprettet: 11-08-2014, 09:25

Hvilken trimmer?

Jeg har en bichon frise på 2 år som jeg gerne vil holde helt kort i pelsen. Det er ikke udstillingshund men "hjemmehund". Jeg har indtil videre selv klippet med saks men vil gerne investere i en god elektrisk trimmer.
Det er dog endnu ikke lykkes mig at finde frem til hvilket mærke og hvilket skær? Altså hvad hedder det skær jeg skal bruge ? Som sagt vil jeg gerne holde ham ret kort i pelsen.

Håber nogen kan hjælpe mig!

mvh Pia

Skriv et svar til indlægget11-08-2014, 19:55

Hvis der ikke kommer et konkret svar på dit spørgsmål, vil jeg foreslå dig at kontakte www.ostrand.dk - www.tholo.dk - eller www.pitstoppets.dk. Det er både netbutikker (skriv til dem) og fysiske butikker (måske bor du i nærheden ét af stederne) med personale der kan råde og vejlede om, hvilket skær du skal bruge.
Alle steder har rigtig god erfaring med forskellige racer og produkter, der passer til.

Så vidt jeg ved er Oster det mest kendte og måske dyreste mærke, men også det, som mange er helt tilfredse med...

14-08-2014, 06:47

Hej Pia

Du skal købe en Oster, da det stor set er den eneste der kan klippe en Bichon Frise. Jeg har prøvet andre maskiner, men de kunne ikke komme i gennem pelsen.

Her er et link til importøren af Oster. http://www.thordal.dk/shop/hunde-katte-8s1.html

Her vil du også kunne få hjælp til hvilket skær du skal købe, men jeg vil foreslå 3F eller 4F. Men kommer an på hvilken hårlængde du ønsker. Husk et det krøller og derved virker kortere.

Mvh. Gitte
(Ejer af 3 Bichon Frise)

17-08-2014, 11:11

En Oster Golden A5 eller Moser Max 45 eller 50 maskiner er et godt valg. Vi har udviklet en guide der kan hjælpe med at se forskellen mellem maskinerne: http://www.petdreams.dk/trimmere-hunde-katte-guide og en der kan hjælpe med at vælge den rigtige skær: http://www.petdreams.dk/klippeskaer-afstandskamme-hundeklipper

Mvh
Paula