Indlæg: 6

Oprettet af | Oprettet: 31-07-2014, 01:45

Old English Bulldog.

Hej med jer der ude!!!

Jeg og familien er på ud kig efter et nyt familiemedlem, nemlige en Old english bulldog. Og det er jo super fedt at vi ved hvad vi går efter. Men vi er af de typer der gerne vil være 100% sikker på at den hund vi køber er en sund hund uden de arvlige sygdomme som man kan se hos nogen hunde af den her race. Og at den kennel / familie vi køber af er helt rene i kanten, at de gør det de gør fordi de elsker racen og ikke for pengene skyld.

Jeg har derfor det her spørgsmål. Nogen der kender nogen gode kenneler her hjemme eller i udlandet der følger et sundt avlsprogram. Og som ikke er en hunde-fabrik, men nogen der bare vil racen det bedste. at skabe en sund race og uden nogen former for arvlige sygdomme.

Håber i kan hjælpe.

Mvh Dennis

Ps. Jeg er klar over at alle hunde kan blive syge. Men jeg ønsker bare et familie medlem der er sund og rask fra starten. Ikke sådan et lille pjok der bare ikke skulle være blevet til noget, men kun kom til verden fordi nogen mener det er en let måde at tjene penge på.

Skriv et svar til indlægget20-08-2014, 13:24

Hej.

Vi har i dag måtte aflive vores Old English Bulldog.
Hun blev kun 1 år og 10 mdr. Hun fik svær HD og slidgigt i bagbenene.
Der var intet at gøre. Hun havde mange smerter, så vi måtte gå den tunge gang, og gøre hvad dyrlægen sagde.
Du skal være obs. på at denne race er disponeret for HD.
Vi har stamtavle på hende, men det er ingen garanti.
Selvfølgelig er der mange af disse hunde der ikke får det.
Jeg anbefaler varmt denne race. Vores tæve har været jordens dejligste hund.
Med et hjerte af guld. God ved børn, og alle andre.
Vi fik hende fra Østergaard.
Venlig hilsen
Mona Lie Chrisberg

20-08-2014, 15:26

Det eneste jeg kan sige, er at hendvend dig til DKK ,og så få nogle gode kennler derigennem anbefalet Så kan i se, om der har været sygdomme igennem familien Men man kan aldrig helgardere sig helt
Held og lykke med, at i finder den rigtige hund

20-08-2014, 17:19

Inger - Old english bulldog er IKKE i DKK - racen er ikke anerkendt af FCI.

Mon Dennis ser svarene? - det er meget længe siden han har skrevet - de har sikkert forhørt sig andre steder...

21-08-2014, 06:36

Mange tak for oplysningen Tina Det anede jeg ikke

23-08-2014, 09:28

Hvor trist for dig inger, det er jeg ked af at høre :(. Det er aldrig let at skulle sige farvel til et familiemedlem.

16-10-2014, 22:09

Hej allesammen!!

Tak for jeres svar, jeg er blevet meget kloger siden jeg skrev dette indlæg. Jeg er i dag kommet i kontakt med nogen seriøse opdrætter og som vil racen det bedste.

Her er det dem der ikke er hunde-fabrikker.
De har få hunde mellem 3-5 hunde, hvor alle er en del af familien.

De får max 2 til 3 kuld hvalpe på en tæve, og hvor tæverne er 18 og 36 månederne inde de får deres første kuld.

De går meget op i at de hunde der skal parres er sunde og raske. Alle deres hunde er der taget røntgenbilleder af deres hofter, for at se om det er hunde med A-B-C hofter, og de går meget op i, hvis man vil bruge hund til avl med C-hofter, SKAL de parres med en der A-hofter for at give så gode hofter så muligt. Så den næste generation af hunde vil man have mulighed for at lave endnu mere sunde hofter ;)) også er alle hunde er tjekket for HD. Og man har love til at se alle papirerne fra dyrelæger og på forældrene. og der bliver lavet køberkontrakt hvor der 2 års garanti på hunden.

Nogen vil gå hele vejen og laver en allergitest på deres hunde. Det er jo et kæmpe plus og så nu føler jeg, mig super tryk.
vi vil nu glæde os til at om ca. Et halv år bliver den tæve vi udset os, mor til sit første kuld hvalpe. Men en af de 3 super flotte han hunde der er udset til at skulle parres med hende...

Mona jeg føler med dig, vi har selv skulle gå den seje vej og aflive en hund på den konto desværre. Vi nåde kun at få glæde af ham i 2 måneder Og fra den dag blev jeg enig med mig selv om at det kommer aldrig til at ske igen for mig. For det ville jeg bare ikke kunne bære igen.