Indlæg: 2

Oprettet af | Oprettet: 31-07-2014, 01:45

Old English Bulldog.

Hej med jer der ude!!!

Jeg og familien er på ud kig efter et nyt familiemedlem, nemlige en Old english bulldog. Og det er jo super fedt at vi ved hvad vi går efter. Men vi er af de typer der gerne vil være 100% sikker på at den hund vi køber er en sund hund uden de arvlige sygdomme som man kan se hos nogen hunde af den her race. Og at den kennel / familie vi køber af er helt rene i kanten, at de gør det de gør fordi de elsker racen og ikke for pengene skyld.

Jeg har derfor det her spørgsmål. Nogen der kender nogen gode kenneler her hjemme eller i udlandet der følger et sundt avlsprogram. Og som ikke er en hunde-fabrik, men nogen der bare vil racen det bedste. at skabe en sund race og uden nogen former for arvlige sygdomme.

Håber i kan hjælpe.

Mvh Dennis

Ps. Jeg er klar over at alle hunde kan blive syge. Men jeg ønsker bare et familie medlem der er sund og rask fra starten. Ikke sådan et lille pjok der bare ikke skulle være blevet til noget, men kun kom til verden fordi nogen mener det er en let måde at tjene penge på.

Skriv et svar til indlægget16-08-2014, 06:46

Hej Dennis.
Det bedste råd jeg kan give dig er at spørge. At spørge til helbreddundersøgelser af forældrene. Få dem evt dokumenteret.
Hvis du har nogle spørgsmål til racen vil jeg gerne prøve at besvare dem.
Har selv leavitt og alternative old english bulldog.
Mvh sus

16-08-2014, 08:50

Ved ikke om i allerede har fundet jetes familie medlem. Ellers vil jeg gerne prøve at hjælpe jer.