Indlæg: 3

Oprettet af | Oprettet: 26-07-2014, 19:36

Hjælp igen...

Hej alle, skrev tidligere på ugen at vores lille Golden på 10 uger knurrer og bider lidt for meget, jeg har nu endnu et lille tillægs spørgsmål som lyder som følge: Når vores hvalp skal ned og lave i gården ( vi bor i lejlighed, 3 sal) så er det ikke noget problem for mig at tage hende ned og op men vil min kæreste tage hende så knurrer hun/viser tænder og udviser helt anden adfærd over for hende. Min kæreste har ikke været vant til hund før, men gør selvfølgelig alt sit bedste. Men hvorfor gør vores hvalp det? Er det fordi hun kan mærke min kæreste er lidt usikker eller lignende!? På forhånd tak.. Bh A & D

Skriv et svar til indlægget26-07-2014, 20:24

Hvis din kæreste er usikker og nervøs i sin "adfærd" overfor hvalpen, kan den mærke det. Den kan også blive usikker, hvis hun tager den op bærer den forkert. Men at den ligefrem knurrer og viser tænder 10 uger gammel, har jeg svært ved at tro.
Prøv at vise hende hvordan du selv gør det. Og så håber jeg hun bliver mere tryg og rolig overfor hvalpen, så de får et godt forhold til hinanden.

27-07-2014, 17:45

Hej Denis.
Du skriver at i bor på 3 sal. I har valgt en Golden Retriever, som vist allerede nu 10 uger gammel er en stor hvalp, som skal renlighedstrænes og luftes mange gange dagligt .
Var i ved købet af den klar over at hvalpe skal bæres op og ned af trapper. Det bliver en besværlig og tung pligt, jo ældre den bliver, og heller ikke særlig rart for hunden. Måske er det allerede nu for svært for din kæreste.
Det havde været nemmere, hvis i havde valgt en mindre racehund.