Indlæg: 0

Oprettet af | Oprettet: 23-07-2014, 07:01

Hunde slagsmål

Jeg har en King Charles han ( Charlie ) på 5år som er meget sød og kærlig. Jeg fik en veninde på besøg med sin mobs hanhund på 3 år. Ingen af dem er kastrerede og det så ud som om de bare holdt øje med hinanden.
Da de fik mad var det i hver sin ende af køkkenet, men mobsen ville alligevel hen og se hvad der var i Charlies skål og så knurrede han , men gik så over til mobsens skål og så skete der ikke mere.

Charlie har så et elsket stykke legetøj nemlig en lille tøjmus. Han sad under bordet og pludselig hørte jeg ham knurre igen og kiggede ned . Der lå musen foran ham og mobsen så ud til at han også ville ha den mus. Mobsen huggede hurtigt musen og så gik fanden løs og min Charlie for på ham og den på ham. Vi råbte og skreg og fik dem hevet fra hinanden og i hvert sit rum. Det var en chokerende oplevelse. Som jeg opfattede det overskred mobsen klart Charlies knurre signaler og så gik det galt. Havde aldrig troet at jeg skulle se ham sådan i slagsmål. (ingen af dem kom til skade);
Nu er jeg nervøs for når børnebørnene kommer for de plejer altid at lege med ham med hans legetøj. Charlie elsker virkelig de børnebørn , men vil han kunne finde på at bide dem ,hvis de tar hans legetøj ?eller skal jeg vælge at gemme det hele væk ?

Skriv et svar til indlægget