Indlæg: 5

Oprettet af | Oprettet: 21-07-2014, 21:22

Hvad gør man så?

Jeg har i 2 uger nu passet den rareste lille hund. Jeg har hele tiden sagt til ejeren at jeg gjorde det for fornøjelsens skyld, og har derfor ikke fået aftalt en pris inden, men er dog en lille smule utilfreds idet de ønsker at betale mig 300 kr for to uger.
Er det fair? Og hvad gør man så når man egentligt godt ved at man burde have oplyst en pris inden?

Syntes den er lidt svær idet hunden har haft det præcist ligeså godt som på en pension hvor det jo altså koster 150 kr i døgnet :O

Skriv et svar til indlægget22-07-2014, 07:25

300 kr. er nok ikke fair, men dog en betaling for at gøre en tjeneste, som du har givet indtryk af, når du sagde, det var en fornøjelse.

Mener heller ikke du så kan forlange mere, men ta' det som "lærepenge", og få en klar aftale om betaling for pasning fremover.

Synes så ikke du kan sammenligne pris med, hvad hundepensioner ta'r - det er jo et erhverv med momsregistrering, vedligehold med mere...

22-07-2014, 08:15

Du har selv sagt, du ville passe hunden for fornøjelsen skyld. Uden samtidig at aftale en pris.

Hundens ejer har vel givet den sit udstyr og mad med, og jeg går ud fra, du ingen udgifter har haft til dyrlæge eller andet under hundens ophold i dit hjem.
Du har sikkert også lovet at hunden ville blive passet godt, under hjemlige forhold, faktisk bedre end i en pension, hvor det ikke er muligt.

Hundeejeren har været tryg og glad for pasningen og derfor givet dig 300.-kr som gave for hjælpen.
Du skriver selv det var den rareste hund, så du har vel også haft stor fornøjelse af at passe den.

Hvis du også havde forventet rigtig løn for pasningen, burde du have aftalt prisen pr. døgn skriftligt med hundens ejer, før du tog den i pension.

22-07-2014, 09:03

Ejeren påskønner med en gave - du har selv sagt til ham/hende, at det er for fornøjelses skyld, så kan du ikke komme og sige, at du vil have noget bestemt for det bagefter. Tværtimod skal du da bare være glad for påskønnelsen.

Bordet fanger, og du har så lært, at man skal aftale sådan noget på forhånd.

Vi tager aldrig noget for de hunde vi passer, når ejerne så kommer med vin eller en blomst eller ??? bagefter, så er vi glade. Men alt i alt, så er pasningen noget vi gør for glæden og hjælpsomhedens skyld, heldigvis virker det også den modsatte vej. Mangler vi en sjælden gang pasning, så står der straks flere klar til at hjælpe.

22-07-2014, 13:02

Jeg vil sige som de andre Husk næste gang at du skal passe hund ,at sætte et beløb på Når det er det du vil Hunde ejeren kunne jo ikke på forhånd vide ,at du ville ha noget for det Så på en måde er det flot at de stikker dig 300 kr