Indlæg: 4

Oprettet af | Oprettet: 14-07-2014, 18:23

Hundepasning søges i Kbh.- området

Hej derude

Jeg har en kærlig og omgængelig Lhasa apso på snart 6 år. Hun er midtpunktet hjemme hos os, og er meget glad for tryghed og kærlighed. Hun er meget nem. Hun fælder ikke, hun kræver ikke meget motion, hun gør aldrig. Bare man er god ved hende er hun glad. Hun er ikke vant til børn, og hun er lidt usikker på de helt små børn. Store børn er hun glad for! Hun er heller ikke for glad for store hunde, men kan godt med de fleste hunde i samme størrelse.

Jeg søger en kærlig hundepasser, som kan passe hende når vi er ude og rejse, eller på weekend en gang imellem.

Det kunne være fedt, at finde nogle som måske selv har en lille hund, som er midtpunktet i familien, og som også mangler pasning en gang imellem. På den måde kunne vi hjælpe hinanden.
Det kan også være nogle som ikke har hund og som savner hund i dagligdagen, og som kunne tænke sig, at passe "prinsesse "Glori" en gang imellem.

Det drejer sig om, 5 -7 weekender om året + 1-2 ferier fra 1 til 3 ugers varighed

God sommer til jer alle derude

Er der nogle derude, som

Skriv et svar til indlægget30-07-2014, 14:27

Hej jeg vil meget gerne passe din lille hund du kan bare ringe til mig på 262116 eller skriv en besked mvh Anne mette

05-09-2014, 18:46

Hej Tine
Vi er en cavalier elskende familie i Hvidovre som tilbyder kærlig hundepasning. Har selv tre Cavalier King Charles som kan med de fleste små omgængelige hunde. Jeg syntes at kunde læse du søger seriøst efter et fast sted til din lille guldklump. Så du er velkommen til at læse om det vi tilbyder :) på www.cavalierdamkjaer.dk .. Og velkommen til at kontakte os. <3 Susan Damkjær

08-09-2014, 16:56

Hej Lene

Vi har en Schapendos (Hollands hyrdehund), den mest kærlige og glade hund man kan ønske sig. Vi har også brug for pasning en gang imellem. Måske kan vi hjælpe hinanden, men jeg kan ikke se, hvor du bor. Vi bor lige ved Hareskoven. Venligst Ulla

14-09-2014, 12:45

hej jeg rigtig grene passe din hund, er mega glad for hunde. bor i københavn ø.