Indlæg: 5

Oprettet af | Oprettet: 07-07-2014, 15:07

plejefamilie søges akut

Da min kæreste og jeg ikke kan finde en bolig, hvor dyr er tilladt søger jeg en plejefamilie til Nico. Han bliver 7 år og er kastreret. Da jeg står og skal starte på uddannelse i Roskilde til August (jeg bor til dagligt i Jylland og min kæreste i København) søger vi en sød familie som kan tage vare på Nico, indtil vi finder noget at bo i, hvor han kan være med gerne på Sjælland/storkøbenhavn el. Omkring Roskilde. Af personlige årsager kan jeg ikke sælge ham, så prøver på denne måde..
Vi sørger selvfølgelig for mad, forsikring, dyrlæge og det som nu kommer. Det er dog et must, at i selv har hund, da han trives bedst med selskab af anden hund, da han har været van til dette. Der skal være plads til, at vi også kan komme og hente ham på weekend. Håber virkelig der er nogen som kan hjælpe os.

Skriv et svar til indlægget07-07-2014, 16:25

Hej.
Mit navn er Klaudia og jeg bor på Sydfyn sammen med kæreste og vores Golden retriever hvalp. Vi bor i hus tæt på vand og skov, med indhegnet hundegård.
Vi har ihvertfald pladsen til din hund, men jeg er meget interesseret i hvor længe du regner med at den ville skulle passes. Snakker vi et halvt år eller et år eller?
Han er ihvertfald velkommen her på Fyn :-)

08-07-2014, 11:59

Hej.
Min mand, Luffe (kastreret foxterrier, 4 år), Nille (labrador-blanding, 13 år) og jeg bor i Kirke Hvalsø tæt ved Hvalsø station og kan godt passe Nico i op til ½ år.

08-07-2014, 15:16

Hej Anne og Lene.

I skal være klar over, der er stor risiko for de to hanhunde vil få dominansproblemer . Selvom de begge er kastreret, er de voksne og af samme køn. Jeg antager at Luffe er nr. 2 i rangorden, og Nille en tæve på 13 år er nr. 1. Men selvom Luffe på fire år så er underhund i hjemmet, er det ingen garanti for han synes om, at en ny og ældre han flytter ind på hans territorium i hjemmet.

Et er at hunde kan lege sammen på neutral grund, men det betyder ikke de også kan bo sammen.

08-07-2014, 17:12

Hej Lene.
Som Aase skriver, tror jeg ikke det vil gå med 2 hanhunde og en hanhund pga dominans :-)

09-07-2014, 06:52

Hej Anne

Jeg håber så, at du finder et andet godt sted til din hund.