Indlæg: 3

Oprettet af | Oprettet: 05-07-2014, 18:50

Nogen der kender til en Puggle?

Hej

Vi er en familie på 4, som er faldet for en blandingshund der bliver kaldet Puggle. Det er en blanding af en beagle og mops.. Vi er helt faldet for udseendet og størrelsen.. Men er lidt bange for sygdomme og sind når det er en blandingshund..

Mon der er nogen der har både gode og mindre gode erfaringer med en Puggle??

Skriv et svar til indlægget07-07-2014, 07:48

Det ser for mig ud som om I søger en hund ud fra udseendet, og ikke ud fra hvad de forskellige racer indeholder - en efter min mening, rigtig farlig måde at købe hund efter.

Tag et kig på de amerikanske sider - de har haft de særprægede blandinger i efterhånden mange år, så det er her du kan hente din viden, ikke i Danmark - du kan jo ikke bruge det til noget at èn enkelt eller to kender til racen.

Dette er hvad du bla. kan fin om Puggle i USA.....

The Puggle can be a cute and cuddly lovebug.
But before you fall in love with that wrinkled face and hang-down ears, however, it's important to understand that you could end up with a dog that displays one or more of the worst characteristics of the Pug and the Beagle, such as respiratory problems (Pug), stubbornness (Pug and Beagle), tendency to wander (Beagle), howling (Beagle), hip dysplasia (both), and eye problems - cherry eye (both). They have also been known to suffer from food allergies, sometimes requiring a special diet or steroid shots.
If you're willing to welcome whatever surprises this little dog brings, you're sure to enjoy life with your new dog.


.