Indlæg: 1

Oprettet af | Oprettet: 03-06-2014, 11:15

Reservefamilie søges til Ally

Vores søde Ally på 3½ år, som er en blanding ml. en minipuddel og en dansk-svensk gårdhund, tæve og steriliseret, har brug for en kærlig reservefamilie til pasning, når vi er ude at rejse. Vi rejser om vinteren 3 gange af ca. en måned til Spanien og så har vi derudover flere smårejser i løbet af året. Vi har familie og venner som kan træde til ind imellem især om vinteren - også som aflastning for jer i de lange perioder. Og vi har et kontor i Allerød med medarbejdere, der kender Ally godt, hvor hun kan være i dagtimerne på hverdage - også når I passer Ally, hvis der er brug for det.
Ally er glad, legesyg og lidt forsigtig over for fremmede, men hun knytter sig hurtigt til nye mennesker, når hun kender dem. Da vi også selv bor i Allerød vil det være at foretrække, at I ikke bor for langt væk fra Allerød.
Ally holder meget af at lege i haven, så hvis I har en have, vil hun være glad. Hun er ikke vant til små børn men vil gerne lege med større børn. Hvis I har en hund selv, skal den ikke være for voldsom, da Ally er lidt nervøs for fremmede hunde - især store, men ellers er hun glad for legekammerater, som hun kender.
Betalingen taler vi om.
Skriv eller ring gerne til mig, Hanne på tlf. 20 63 84 25

Skriv et svar til indlægget03-06-2014, 16:32

Hej Jeg ved ikke om du er på hundegalleri
Det var bare fordi, hvis du ingen hendvendelser får Kunne du prøve at søge efter pasnings muligheder der Der er fler der søger det samme som dig Og der er også nogen som tilbyder pasning af hund
Mvh Inger