Indlæg: 6

Oprettet af | Oprettet: 26-05-2014, 09:39

Tilbyder aflasningsfamilie

Hej jeg vil meget gerne passe din hund enten i dagtimerne eller sommerferie besøg eller hvad der nu er brug for jeg bor i Virum i kbh hvor der er en masse skøn natur jeg passer tit familiens hunde eller venners i må gerne ringe for mere Info på 26 21 18 16

Mvh Anne Mette

Skriv et svar til indlægget26-05-2014, 21:05

Hej Anne-Mette
Jeg har læst dit tilbud om at være aflastningsfamilie for hunde. Vi har en 3-årig sød og legesyg tæveblanding (minipuddel blandet med dans-svensk gårdhund) som har brug for en aflastningsfamilie, når vi er ude at rejse. Vi rejser flere gange om året, og to gange er det en hel måned, så ialt blir det nok 4 måneder i løbet af et år. Ville du kunne klare at passe Ally så meget? Går du på arbejde eller er du i uddannelse?
Jeg har sendt et billede med af Ally.

Mange hilsner
Hanne Olsen
Allerød
Tlf. 20638425

01-06-2014, 12:09

Hej er det kun hunde passer eller er det også hundelufter i søger

02-06-2014, 09:12

Hej Anne Mette
Først og fremmes et det hundepasser vi søger, men hvis det går godt, så vil hundeluftning også være godt en gang imellem. Men hvis det er fordi du gerne vil have noget fast. Så kan Ally komme på weekendpasning fast en gang om måneden udover når vi er ude at rejse.
Men kunne du ikke ringe til mig, så vi kan snakke mere om det? tlf. 20 63 84 25

01-07-2014, 19:55

Hej Anne Mette.
Vi søger en der kan passe vores hunhund på snart 9 år, en dansk/svensk gårdhund, når vi er på ferie. Vi bor også i Virum.
Hvis det er noget for dig, må du gerne ringe på 21248118.
Hilsen Dorte

24-07-2014, 15:36

Hej Anne Mette.

Jeg skriver til dig ret akut, da jeg skal på ferie på lørdag og min faste hundepasser lige er sprunget fra pga. sygdom.

Jeg har en sød mops, der hedder Angus og snart bliver seks år. Han er næsten fuldstændigt blind og kræver derfor lidt ekstra omsorg i form af øjendråber to gange om dagen og at man holder lidt bedre øje under ture med ham - han er dog stadig meget legesyg, og fx. går jeg selv med ham uden snor ofte, så det er ikke fordi der er de store problemer med hans blindhed.

Han sover meget og har ikke brug for så meget motion, tre ture om dagen, hvoraf morgenturen eller aftenturen gerne må være lidt længere. Han elsker at putte og er meget kærligt anlagt, dog er han ret nervøs omkring andre hunde, så det er vigtigt at du ikke selv har hund.

Det drejer sig om fra imorgen aften eller lørdag(d. 26. juli) tidligt og til torsdag d. 1. august. Min faste hundepasser er efterhånden en aldrende herre, og det ville være dejligt med en ny fast hundepasser, gerne en weekend eller to om måneden og når jeg er på ferie ca. 2 gange om året, eller hvor meget du kunne have lyst til.

Jeg vil gerne give lidt for det, måske omkring 100 per døgn, eller lignende? Han får selvfølgelig alle nødvendigheder med :-) Du må meget gerne kontakte mig på telefon 41150001 eller på email ofelia.symes@hotmail.com

Jeg håber vi kan finde ud af noget!

Venlig hilsen Ofelia.

28-04-2015, 08:40

Hej jeg har lige set din annonce her på.... Gi POTE .

Tænker om du stadig er interesseret i at passe hunde...:)
Vi bor i Roskildeområdet.

Vi har en helt ualmindelig dejlig, meget rolig velopdragen Samojede han, på godt 5 år .
Han er meget nem at passe, vil gerne have et par gåture og klappes og nusses lidt, så er han helt tilfreds .
Ps. han gøer ikke, så ingen larm .
Der skal være mulighed for at han kan sove udenfor pga hans kraftige pels :)
Jeg lover dig at du ikke vil fortryde det, du vil elske ham da han er så smuk og lækker....
( i parentes, han ved det godt ;).
Han har aldrig gjort noget galt, er ret forsigtig med ikke at være i vejen men men lægger sig gerne på ryggen og lader sig kæle med
Vil du være sød at give et kald når du ser min annonce da vi har brug for din hjælp allerede om to uger , hvis det er muligt .;) Vi håber :)
Ringe gerne L petersen

46733090