Indlæg: 1

Oprettet af | Oprettet: 09-05-2014, 08:18

kærlig hundepasser

jeg er 33 år og går hjemme til daglig, jeg har en kat, der kan med hunde dog vil hun ikke lege med dem. jeg tilbyder gåture med din/jeres hund, samt at hunden kan komme hjem til mig og overnatte hvis der er et behov for det. jeg bor i lejlighed dog med 2 min gang fra en dejlig hunde park og skov. jeg er vant til at passe hund, da min nabo har en dejlig en, som jeg låner med ud på gå ture osv eller har den på overnatning hvis han skal noget.

jeg kan kontaktes på lilleskat80@gmail.com

Skriv et svar til indlægget24-07-2014, 15:41

Hej Iben.

Jeg skriver til dig ret akut, da jeg skal på ferie på lørdag og min faste hundepasser lige er sprunget fra pga. sygdom.

Jeg har en sød mops, der hedder Angus og snart bliver seks år. Han er næsten fuldstændigt blind og kræver derfor lidt ekstra omsorg i form af øjendråber to gange om dagen og at man holder lidt bedre øje under ture med ham - han er dog stadig meget legesyg, og fx. går jeg selv med ham uden snor ofte, så det er ikke fordi der er de store problemer med hans blindhed.

Han sover meget og har ikke brug for så meget motion, tre ture om dagen, hvoraf morgenturen eller aftenturen gerne må være lidt længere. Han elsker at putte og er meget kærligt anlagt, dog er han ret nervøs omkring andre hunde. Mine forældre har for nyligt fået kat, som han er ganske nysgerrig omkring, og meget gerne vil sige hej til - den er ikke selv så interesseret i det, men han kan i hvert fald godt med katte, selvom det nok stadig er et lidt "nyt koncept" :-);

Det drejer sig om fra imorgen aften eller lørdag(d. 26. juli) tidligt og til torsdag d. 1. august. Min faste hundepasser er efterhånden en aldrende herre, og det ville være dejligt med en ny fast hundepasser, som Angus kunne blive glad for.

Jeg vil gerne give lidt for det, måske omkring 100 per døgn, eller lignende? Han får selvfølgelig alle nødvendigheder med :-) Du må meget gerne kontakte mig på telefon 41150001 eller på email ofelia.symes@hotmail.com

Jeg håber vi kan finde ud af noget, selvom det er flere dage end du skriver!

Venlig hilsen Ofelia.