Indlæg: 2

Oprettet af | Oprettet: 04-05-2014, 05:49

Kærlig hundepasser søges

Vi er så heldige at have fået et lille nyt medlem i vores familie, nemlig Floyd som er næsten 10 uger, og den smukkeste franske bulldog.
Vi bor på Indre Østerbro, og søger en seriøs kærlig hundepasser, nogle timer om dagen. Alternativt, vil vi også være interreseret i en lundelufter.
Meget gode betingelser for den rette.

Skriv et svar til indlægget04-05-2014, 16:36

Har du fundet en lufter? Hvis ikke er de meget velkommen til at skrive til min mail. Jeg fylder 18 i juni og er en erfaren hundelufter. Jeg går allerede ind i mellem med den skønneste 1 år gamle Golden Retriever og den dejligste kæmpe rottweiler. Jeg kan godt lide at gå en lang tur en gang eller to om ugen med en hund, selvfølgelig gratis, så hvis du mangler en i hverdagen til en gåtur med din hund så skriv endelig til min mail! det behøver ikke være fast, det kan også være den dag du lige er træt, det regner, eller du simpelthen ikke kan nå hjem fra job. Det skal være omkring Østerbro.
Mvh Sigga Pedersen

sigga@live.dk

04-05-2014, 16:42

Har du fundet en lufter? Hvis ikke er de meget velkommen til at skrive til min mail. Jeg fylder 18 i juni og er en erfaren hundelufter. Jeg går allerede ind i mellem med den skønneste 1 år gamle Golden Retriever og den dejligste kæmpe rottweiler. Jeg kan godt lide at gå en lang tur en gang eller to eller tre om ugen med en hund, selvfølgelig gratis, så hvis du mangler en i hverdagen til en gåtur med din hund så skriv endelig til min mail! det behøver ikke være fast, det kan også være den dag du lige er træt, det regner, eller du simpelthen ikke kan nå hjem fra job. Det skal være omkring Østerbro.
Mvh Sigga Pedersen

sigga@live.dk