Indlæg: 12

Oprettet af | Oprettet: 26-04-2014, 12:26

HJÆLP!! Min hund stopper med og trække vejret mens han sover?!

Hej alle sammen her inden. Jeg er ny her inde og har kun meldt mig ind for og finde ud af hvad der kan være galt med min lille hund. Han er en blanding mellem engelsk bulldog og engelsk boxer og chow chow og Labrador. Han har to nætter i træk nu holdt helt op med og trække vejret mens han sover. Han bliver helt livløs reagere ikke på at jeg kalder på ham eller rusker i ham eller noget som helst!! Han vågnede først rigtigt op da jeg puttede tre finger i halsen på ham og fik ham udenfor i frisk luft men da blev han os helt sig selv igen efter 10-15 minutters tid igen. Ringede til forskellige dyrlæger har snakket med 5 i alt alle siger de ikke rigtig kan svare på hvad der er med ham. Andet end at han er bevidstløs?! Men jeg har ALDRIG set han har gjort det før og når jeg løfter ham op virker det bestemt ikke som om han er i live over hovedet! ! Jeg vil meget gerne ha hjælp, råd, erfaring aAltham der kan hjælpe mig lidt til og forstå hvad der er med min lille hund. Han her det fint I dag og igår der er intet og mærke på ham.

hilsen Ronni.
Her er de et par billeder af Bumle så man kan se ham.

Skriv et svar til indlægget26-04-2014, 14:09

Ja jeg er ikke dyrlæge men jeg syntes at det er mærkeligt når du har talt med flere dyrlæger at de ikke har tilbudt dig at få hans hoved skannet Eller at få taget nogle prøver af ham Det er ikke sådan at han kramper? eller har fråder omkring munden ?

26-04-2014, 16:49

Sikken en forskrækkelse. Godt du klarede at "vække" ham.

Hvis han stopper med at trække vejret, er bevidstløs, uden samtidig at have kramper, tænker jeg at det muligvis kan være hjertet, det er galt med. Hunde kan jo også få blodpropper.
Hvis han var min hund, ville jeg lade ham undersøge på et hospital, hvor de har flere muligheder for undersøgelser og hvor der arbejder specialdyrlæge.
En diagnose vil/kan dyrlæger nok ikke stille pr. tlf. uden de har set hunden. Han kan evt. hjælpes mod yderligere anfald med medicin.

26-04-2014, 16:56

Ved heller ikke hvad det er, men måske sover han bare dybt og tungt, det er ikke altid, jeg har kunnet høre mine hunde trække vejret, eller vække dem ved kald, og selvfølgelig bliver man urolig, men hvis du oplever, at hunden er virkelig "langt væk", så må du vælge en dyrlæge at ta' til - det er ikke nok at ringe efter et svar, den skal jo undersøges - hvis der er noget med den, kan det være noget med luftrøret, dens gane eller en form for epilepsi...

27-04-2014, 09:35

Hej Inger Nielsen. Der er ikke nogen af de dyrlæger jeg har snakket med der har sagt noget som helst om og få ham scannet eller noget sol helst. Det eneste jeg har fået af vide som man måske kunne gøre var og operere ham i ganen men det var ikke sikkert det ville hjælpe. Der er jo intet med ham om dagen og heller ikke denne nat har der været noget med ham. Der er heller intet og mærke på hunden han tager det hele meget stille og roligt men man kan godt mærke han bliver nervøs når der står på men det kan os være fordi jeg selv er lidt oppe og køre det ved jeg ikke. Han har ikke fråde ud af munden og han kramper ikke.

27-04-2014, 09:43

Hej Aase Hansen. Ja det var en meget grim oplevelse og så lige to dage i træk. Men ja det er så først nu jeg høre det kan være hans hjerte. De dyrlæger jeg har snakket med har alle sagt at hans hjerte absolut må slå fordi ellers ville jeg ikke kunne få liv i ham som jeg gjorde. Men hvor er der et dyrehospital i eller omkring Nordjylland? ? Jeg har kun været ved forskellige dyr læger i Nordjylland ikke et hospital? Men det kunne være rart hvis man kunne få noget medicin eller noget der kunne hjælpe ham.

Tina Baltzersen.
Jeg har aldrig oplevet det her før med ham her og han er ikke fladsnudet eller noget så det burde ikke ha noget og sige. Og jeg ville os meget genre tage til en dyrlæge men alle jeg har snakket med har sagt det bedste ville være og tage til min egen læge mandag da hun kender hunden bedst. Og at de alligevel ikke ville kunne gøre så meget nu når han ikke fejler noget efter 5 minutters tid ude i den friske luft. Men der har intet været med ham i nat så ved ikke om det bare er fordi ham er bevidstløs og han glemmer og trække vejret? Men jeg vil ihvertfald ha ham undersøgt helt igennem.

27-04-2014, 14:01

Ja jeg tror jeg vil tage ham med til Svenstrup dyrehospital eller til en dyr læge i Hjallerup jeg er blevet anbefalet.
Det kan nemt være han har blød gane det var der os en dyr læge der havde sagt nemlig. Han står nogen gange og trækker vejret ind på en sjov måde det kunne godt lyde som et omvendt nys. Men det er måske en til to gange om ugen han gør det og nogen gange mindre. Men jeg vil ihvertfald nævne det for den læge der nu kommer til og se på ham i morgen tidlig.

Mange tak for de gode råd

27-04-2014, 15:14

Rigtig godt du kommer til dr.læge med ham Hvis det nu er noget i ganen Kan det nok orpereres
Men det kan også være en form for allergi Så held og lykke med din dejlige hund

27-04-2014, 17:26

Ja han kommer os til lægen i morgen middag. Men ja det kan være rigtig mange ting og de får lov til og tjekke alt igennem på ham. Men vil ikke så gerne ha han skal i narkose hvis de il det da hans far har haft svært ved og vågne op efter en operation. Og hvis han har det med ikke og kunne trække vejret ordentligt allerede nu vil jeg ikke dopé ham op med alt muligt.

28-04-2014, 06:29

kan det være søvn apnø? Altså langvarige pauser i vejtrækning under søvn....mennesker kan ihvertfald have det...typisk overvægtige.....tror det noget med snævre luftveje...ihvertfald er det typisk at man snorker en del hvis man har det

28-04-2014, 07:59

Hej Hanne han snorker meget mindre end vores franske bulldog og han er ikke overvægtig efter min mening. Han skal til dyrlægen i eftermiddag så må vi se hvad hun siger.

14-11-2015, 07:58

Hej Ronni

Jeg har lige være ude for nøjagtig det samme med min hund i nat. Vil gerne vide om du har fundet ud af noget med din hund? Ved godt det er meget lang tid siden, men håber du vil svare.
Det skete for første gang med min hund for et år siden, denne gang kontaktede jeg dyrlægen, som undersøgte min hund, men fandt ikke ud af noget, fordi som du skriver de er jo sig selv i løbet af 10 min. Men fuldstændig livløs mens det står på, med åbne øjne og tungen hængende ud af munden. Det skete igen i nat.
Kontakter min dyrlæge på mandag.