Indlæg: 3

Oprettet af | Oprettet: 10-04-2014, 19:21

Ondt i ryggen eller bagpartiet

Min lille Shih Tzu har af en eller anden grund fået meget ondt! Hun var i går eftermiddags ude og lege med andre hunde, som til tider kan gå vildt for sig. Jeg opdagede dog ikke, at hun slog sig eller noget. Sen aften skulle vi ud igen, og hun hylede, da jeg lagde selen over hendes hovede (hun har en tendens til at være lidt hysterisk!)…men hun gik fint ned af trappen og gik tur. Samme aften lå hun i fodenden, da jeg kom til at skubbe lidt til hende med min fod. Hun hylede op igen! I morges lagde jeg ikke mærke til noget og havde egentlig glemt det indtil jeg igen lagde selen over hendes ryg. Hun peb igen højt. Jeg var væk i ca 3 timer i dag og da jeg kom hjem kom hun glad ud til mig, men da jeg ville klappe hende peb hun igen. Jeg satte mig ned på gulvet og hun krøb helt op til mig. Da jeg ville løfte lidt på hende hylede hun igen og løb væk. Hun lå under bordet længe og da jeg ville tage hånden ind til hende, markerede hun på mig! Senere gik vi tur, og det var ok. Hun gik selv ned af trapperne hurtigt. På turen mødte vi andre hunde (jeg holdte hende i snor for lige at skåne hende). Hvis de andre hunde snusede lidt for meget til hende, peb hund eller markerede…hun var tydeligvis meget nervøs over, at det skulle gøre ondt! Efter jeg har talt med dyrlægen, er jeg blevet enig med mig selv om at vente til i morgen med at tage hende derhen! Hun spiser, drikker og besørger normalt. Hun er ikke glad for at have mig for tæt på, nok fordi jeg har rørt hende der, hvor det gør ondt. Men trykker jeg lidt rundt omkring reagerer hun ikke meget,…men hun reagerer, når jeg rører hende let hen over ryg, bag og ribben.
Hvad kan der dog være sket?!

Skriv et svar til indlægget11-04-2014, 08:15

Hvis det ikke er væk nu ville jeg ta en tur til dr.lægen

11-04-2014, 09:34

Jeg vil også råde dig til en tur til dyrlægen med hende allerede i dag. Både af hensyn til hunden og din pengepung. I week-enden koster det dobbelt pris.

En lille hund som din, bør ikke lege med store hunde, især ikke unge hunde, der ingen hensyn tager til legekammeraters størrelse. Jeg ved ikke om din hund har leget med større hunde, så dette skal bare betragtes som et godt råd.

Vilde lege skal også helst undgås, og al leg foregå under ejernes kontrol. Så legen kan stoppes. Det gælder især også for unge hunde og hvalpe, der ikke selv stopper når de leger sammen.

Din hund gemmer sig, og hun holder dig på afstand, du kan også risikerer hun bliver aggressiv og bider. Alt sammen fordi hun har smerter.
Hun kan i bedste fald nøjes med at smertebehandling, som også kræver en undersøgelse og recept hos dyrlægen. Derudover, ro, hvile i sin hundeseng, ingen spring op i møbler, og kun luftes for at besørge. Lad ikke andre hunde komme hen til hende, det gør hende både angst og måske aggressiv.
Men start med at køre til dyrlæge med hende.