Indlæg: 6

Oprettet af | Oprettet: 24-03-2014, 20:39

Hunden halter

Hej med jer

Håber, at I kan dele jeres erfaringer med mig, da jeg efterhånden er lidt nervøs.

Min hund på 10 måneder er pludselig begyndt at halte på det ene bagben, når han har ligget og hvilet og sovet. Der er intet at se, når han først har fået gang i kroppen og fx er ude og gå tur.

Efter en uge gik jeg til dyrlægen med ham, der godt kunne mærke, at han var øm i hoften, men ikke umiddelbart kunne sige, hvad det skyldtes. Han skal så have smertestillende i en uge og må ikke løbe for vildt rundt, kun rolige gåture.

Men her hvor der er gået en uge, halter han stadig. Nu har jeg selv siddet og googlet lidt, og der ser ud til at være et hav af årsager til, at en hund halter efter hvile: helt uskadeligt vokseværk, overanstrengelse, ledproblemer, flåtbid ...

Det er aftalt med dyrlægen, at hvis han stadig haltede efter en uges tid, skal han røntgenfotograferes, men kunne bare godt også tænke mig at høre først, om nogen af jer har oplevet det samme med jeres hunde.

Skriv et svar til indlægget27-03-2014, 08:42

Tak for svaret - det er om ikke andet rart at høre, at andre også har oplevet det her, uden at det har været så alvorligt, at det var nødvendigt med aflivning - hvilket naturligvis er min store skræk.

Men nu har han fået tid til røntgen i morgen - så håber jeg, at vi finder ud af, hvad der er galt med benet.

10-04-2014, 08:52

Hej Jacob

Halten kan jo skyldes en million forskellige ting - men hvis den bliver ved med at halte, ville jeg helt sikkert få den røntgenfotograferet. For det lyder fuldstændig som de samme symptomer som min hund havde - og det var jo altså desværre lidt alvorligt.

Uden dog at skulle male fanden på væggen - men det er bedre at få det undersøgt, for man kan godt have lidt tendens til at tænke, at det da ikke kan være så alvorligt, når nu den sagtens kan spæne rundt ude på tur.

Min hund blev opereret i tirsdag og er lidt sølle endnu, men om alt går som det skal, skulle han komme til at løbe glad og helt smertefri rundt igen.

04-07-2014, 08:37

Hej
jeg ved godt at det er lidt sent svar...min F1 Labrador har samme diffuse symptomer, hun fik konstateret Fibersprængninger i begge inder lår (et ben kunne ikke gøre det) måske det kan være sådan noget, så er de varme og vil ikke gerne strække benet ud...

04-07-2014, 11:40

Ok tak.....