Indlæg: 6

Oprettet af | Oprettet: 14-03-2014, 11:25

fodring

Hej, jeg har en Australian shepherd på 14 mdr hun er en aktiv hund, som får Kingsmoore med havfisk, men er ikke så vild med det, hun har heller ikke taget på de sidste 5 mdr.Har nogen et godt råd om et andet foder, jeg har ikke rigtig mod på at barf-fodre, så et godt tørfoder. Mvh Charlotte

Skriv et svar til indlægget14-03-2014, 14:29

Jeg kan kun sige hvad jeg bruger til mine hunde og det er Arion laks og ris Hvis du vælger at skifte foder ligegyldig havd det er for en slags ville jeg starte men nogle prøve pakker For det er så iriterende at købe en hel sæk og så vil hunden alligvel ikke ha det Så held og lykke med det

14-03-2014, 18:24

Måske kunne det være en god ide` hvis du fortsætter med Kingsmoore bare i en anden smagsvariant.
Findes det ikke med kød. Hvis du synes din hund er for tynd, eller mangler krop, som hunde tit gør, i deres unge alder, hvor de stadig ikke helt har former som en voksen hund. Så tilsæt evt. maden lidt madolie.

14-03-2014, 20:52

Tak for svar og gode råd!! Det er godt at vide, at det også er fordi hun er en unghund, at hun er tynd! Syns bare hun ligner en streg i luften :-)

28-03-2014, 13:52

Charlotte Friis: Hvis du ikke har mod på Barf, vil jeg klart anbefale Vom & Hundemat. Det er et komplet norsk råfoder, der indeholder det din hund har brug for... dog vil jeg anbefale lidt lakseolie som tilskud.
Vom & Hundemat opbevares på frost og findes i pølser på hhv. 0,5, 1 eller 5 kg. De er meget nemme at håndtere og det man gør er at man skærer det stykke din hund skal have (ca. 2-3% af hundens vægt) og tør det op, og giver det til hunden.
Det er på ingen måde tilsat nogle kunstige smagsstoffer, farvestoffer, konserveringsmidler og SELVFØLGELIG helt fri for kornprodukter.
Vom og Hundemat skal opbevares på frost, men kan i optøet tilstand opbevares i 3-4 dage i køleskabet.
Det er et foder jeg varmt kan anbefale, både til kræsne hunde men absolut også til overfølsomme hunde.
De fleste fodrer med dette som et komplet foder, men du kan også bruge det til at blande i dens normale tørkost.
Du kan læse mere om det her: http://www.dyrlundsace.dk/

Mvh. Peter

28-03-2014, 20:53

Jeg er heller ikke til råfodring, men er blevet rigtig glad for Essentials foderet. Vi skifter mellem varianterne uden problemer - det giver lidt afveksling. Favoritterne hos mine bamser er Estate og Nautocal og de trives rigtig godt på dem. Essentials er efter min mening lavet ud fra rigtige gode forudsætninger, ingen mærkelige tilsætningestoffer, kun naturlige ingredienser. Højt kødindhold og bortset fra en variant er de uden korn, ris etc.

06-08-2014, 12:56

Hej Charlotte.
Fik du din hund til at spise et andet alternativ? jeg har også selv lidt problemer med at få min til at spise Kingsmoore med havfisk..
Jeg har haft held med at få min hund til at spise den der hedder kornfri kylling fra http://billig-foder.dk/hund/hundefoder/maerker/kingsmoor-hundefoder/ ..

Men ved ikke om der findes bedre alternativer? Det skal lige siges at min ikke er en hvalp, men derimod voksen.