Indlæg: 3

Oprettet af | Oprettet: 26-02-2014, 10:52

Socialisering

Hvor mange af jer som udstiller store hunderacer sørger for at de er socialiserede???

Skriv et svar til indlægget26-02-2014, 10:53

Eller gør i som jeg ved ex.vis en dobermannavler,udelukkende kører på udstillinger?

26-02-2014, 17:21

Dem der udstiller store el. små hunde starter jo som regel, på hvalpestadiet til ringtræning, hvor det er en mindre gruppe - derefter kommer de til udstilling og lærer at fungere sammen med en masse andre, og forholde sig roligt, når de er i ringen - så jo, det er da god socialisering.

Men jeg forstår ikke helt, hvad du mener: handler det om, dobermanavleren har sagt at det er rigeligt socialisering at køre på udstilling, og du synes noget andet eller hvad ?

Alle hunde skal jo ikke kunne med alle andre hunde, har man en enkelt hund er det selvfølgelig vigtigt at den lærer andre artsfæller at kende, men mange "avlere" har jo også flere hunde i hverdagen, så er det ikke så nødvendigt, at komme i hundeskov el. til hvalpetræning...

14-05-2014, 06:22

Uanset om man har en eller flere hunde er det yderst vigtigt at socialisere dem ude I samfundet, hvor hunde skal kunne fungere med, andre hunde, børn, (tog bil bus båd osv. alt efter transport behov). og jo alle hunde skal kunne helst være social velafbalanceret med andre hunde, der også har fået en god opdragelse. Hunde udstilinger synes jeg best om når det er udenfor, der hilser man også på andre hunde ejere og taler eventuelt om racen, eller andre ting angående hunde som kan være yderst oplevelses rigt.