Indlæg: 3

Oprettet af | Oprettet: 19-02-2014, 23:33

Fugl og han går amok + strejfer

hej!
Jeg har en dejlig papillon-han som faktisk er rigtig klog, han er trænet til det meste han har dog to ting som jeg ikke har kunne lære ham.

1. Hvis han så meget som kan se en fugl på naboens tag, drøner han ud i haven og gør som besat, han er slet ikke til at stoppe eller kalde ind. Nogen som har nogle forslag?

2. Han er strejfer og den er stensikker. Selv da vi gik til hunde træning kunne det ikke lykkedes at kalde ham til mig når snoren er af.

(Det skal tilføjes, at når snoren er på, så kan jeg verbalt bede ham om at gå den rigtige vej uden om en lygtepæl, og stoppe inden vi går over vejen osv. uden den skal være spændt)

Skriv et svar til indlægget19-02-2014, 23:34

Åh.. Og han er 5 år gammel :)

21-02-2014, 15:43

Hej Jeg har selv en lille pappilon/pomeranier tæve hun går også fuldstendig i selvsving over fugle Hun er 1 år gammel så hvordan det vil gå til sommer med alle de fugle vi har her ved jeg ikke Hvordan man får dem til at lade være med at tænde totalt af over for fugle ved jeg ikke
Det andet du skriver tror jeg desværre kun en stiralation vil hjælpe på Men prøv at tale med din dyrlæge om det Håber alt går godt

23-02-2014, 22:26

Mine forældre har selv to også som ikke gør der, medmindre min er der til at starte. Vi har prøvet med vandpistol når han gør af fuglene og ros når han stopper og kommer. Men det har ikke gjort at han lader være helt eller vi kan stoppe ham uden.

Det er som om hans hjerne bliver slået helt fra.