Indlæg: 2

Oprettet af | Oprettet: 14-02-2014, 06:37

Jeg efterlyser søskende/opdrætter af cocker/springer hvalpe

Hej gipote.
Jeg havde egentlig skrevet et indlæg på guloggratis' forum. Men da indlægget blev betragtet som en annonce, pga. at det var en efterlysning, så blev det slettet med det samme.. :-s

Nu prøver jeg her i stedet, og håber ikke at træde nogen over tæerne.

Jeg hentede i December en skøøøøøn hvalp i Nakskov. Hun er blanding af Cocker og Engelsk Springer Spaniel. Jeg overtog hende fra en kvinde og hendes datter, som havde købt hende fra opdrætteren. Datteren havde desværre allergi, og kunne ikke tåle hende. (Skal lige siges at det ikke er nogen dårlig undskyldning, jeg stoler på hvad de siger, og har stadig kontakt). :-);

Jessie, som hvalpen hedder, er født d. 15/08-13 og i hendes sundhedsbog står der blanding af Cocker og engelsk springer spaniel.

Har fået af vide af hendes tidligere ejer, at begge forældre bruges til jagt, og at hvalpene stammer fra Nakskov.

Jeg kan fortælle at Jessie har det godt. Hun bor sammen med mig, min kæreste og vores to børn og vores kastrerede hanhund. Hun er meget "min pige", og lystrer rigtig fint allerede. Har indtil videre lært hende sit, dæk, fri ved fod, indkald og vi er nu i gang med at træne indkald med fløjte. Hun lærer hurtigt, og kommer tonsende når jeg bruger fløjten. I Mandags fik hun sin 2. vaccine, og på Søndag starter vi til træning hos DCH i Vordingborg, hvilket vi glæder os meget til.

Jeg kunne rigtig godt tænke mig nogle billeder af forældre dyrene, og evt. at få af vide hvilken type Cocker og springer der er i hende. Har lige erfaret at der er flere forskellige. AK, men det er min første hvalp af "jagt typen", så bær over. Jeg elsker hende over alt på jorden, og jeg sørger selvfølgelig for at give hende motion, leg og kærlighed. Ture til strand, skov og marker dagligt, samt at hun ofte kører med, når jeg skal nogen steder.
Alt dette gør også at vi ofte har en sød og velstimuleret hvalp, (som dog stadig kan kravle på væggene, ind i mellem..) Hihi..

Har du købt en hvalp af denne type, omkring oktober, sidste år, eller kender du opdrætter, eller er det dit kuld, så vil jeg blive lykkelig for en hilsen.

Mvh.

Lise

Skriv et svar til indlægget14-02-2014, 06:42

Lige et billede mere. :-) Dette er taget ca. 1 uge efter vi fik hende.

14-02-2014, 19:04

Den allergiramte familie, som i første omgang har købt hunden, må da kunne gi' dig oplysning om opdrætters navn, adresse/mail, når du stadig har kontakt til dem - de ved vel, hvem de har købt hunden af ??

Vil da være meget nemmere at kontakte opdrætter direkte ang. forældre-fotos og øvrige søskende.

Men dejligt for jer, I har fået en god og trænbar hund :)