Indlæg: 3

Oprettet af | Oprettet: 04-02-2014, 08:13

Ulækker pels

Hej Gipote!
Jeg er en pige på 18 år. Min far har en blandings labrador, hun er cirka 3 og et halvt år og hun fælder ekstremt meget, lugter og hun har en fedtet pels. Min far har både forsøgt sig med almindelig solsikke olie - men han har også prøvet lakseolie. Han har nu kørt med lakseolie i snart en måned, og det er ikke blevet bedre. Vi redder hende og tager hende nogle gange i bad, men giver intet resultat.

Har I et godt råd? Har I oplevet det før?

M.V.H Louise

Skriv et svar til indlægget04-02-2014, 15:45

Olier gi's når hunden har brug for ekstra fedtstof til hud og hår, men når problemet i forvejen er en fedtet pels og ildelugtende hund, er det ikke godt at bruge - din far må se på det foder hunden får, og skifte til et bedre - jeg er ret sikker på, det er foderet, det er galt med (jeg vil ikke anbefale noget bestemt, det er andre hér i forum bedre til).
Går han med på at skifte foder, skal det gøres over tid - det nye foder skal blandes lidt ad gangen med det gamle.

Labrador er kendt for at være meget fældende, så det kan I nok ikke gøre så meget ved, andet end fortsætte med at rede hende jævnligt.

Lugter hunden fortsat grimt efter foderskift, skal dyrlægen indover - så er der noget andet galt - hvis hunden allerede nu virker "dårlig", skal I starte med at gå til dyrlægen, en hund skal ikke lugte ulækkert, og ha' brug for bad for at man kan holde ud at være sammen med den...

05-02-2014, 10:07

Mange tak for jeres svar :-)