Indlæg: 7

Oprettet af | Oprettet: 15-11-2013, 19:23

Undersøgelse vedrørende kæledyr, samt indkøb

Hej alle hunde-elskere!
Jeg er en studerende på ZBC-Ringsted, og er i faget Innovation blevet stillet til opgave at løse et hverdags problem. Jeg mindedes hertil dengang vi i min familie havde hund, og hvordan den svinede når den drak/spiste af madskålen. Derudover har jeg, i en lidt anden afdeling, også fundet det værende et problem når man handler ind, at indkøbsvognen kan blive svær at manøvre med. Af denne grund har jeg (og min gruppe selvfølgelig), valgt at lave en lille undersøgelse, om det blot er os selv der føler disse som værende problemer. Et link til spørgeskemaet kan findes herunder:
https://docs.google.com/forms/d/1CBt-wa73dNL3A7A3bitkQmVoV4dxP7OK9IaqcKJxdyM/viewform

Takker på forhånd for svarene :);
Mvh.
Anders Woetmann Andersen
Studerende på ZBC, Ringsted

Skriv et svar til indlægget16-11-2013, 10:23

Sæt en skobakke af plastik under mad-og vandskål, så er det problem løst.

Lad hunden blive hjemme, når du går/kører på indkøb. Den skal og må ikke tage plads i en indkøbsvogn.
Skal den absolut som nyankommen hvalp med på indkøb, fordi den endnu ikke er tryg ved at være alene hjemme, så kan den kun være med i egen transportkasse, man anbringer under indkøbsvognen.

16-11-2013, 18:19

Aase, du misforstår - det har ikke noget at gøre med at tage en hund med på indkøb , det er to forskellige spørgsmål.....

17-11-2013, 09:29

Det er muligt, der er noget, jeg har misforstået. Fordi jeg ikke har været inde på spørgeskemaet.

Jeg er gået ud fra at spørgsmål til os hunde-elskere på Forum drejer sig om hunde. I dette tilfælde om hunde, der tages med på indkøb rundt i butikken i en indkøbsvogn.
Når jeg så anviser muligheden at anbringe hunden i en transportkasse under indkøbsvognen, så er det afprøvet af mig selv, da jeg nødvendigvis måtte tage en lille hvalp med på indkøb i Netto, et par gange, fordi hun var til stor irritation for de ældre hunde, når de var alene hjemme.

De to gamle "tanter" fik heldigvis hurtigt lært hende at holde sig i ro, når hun masede sig ned mellem dem i hundesengene. Samt at alene-hjemmetid var sovetid, hvor de ikke gad lege med hende.

18-11-2013, 09:02

Aase - nu ville jeg da ikke svare trådstarter, før jeg havde grundlaget for hendes spørgsmål = spørgeskemaet, så derfor VED jeg, at du har misforstået emnet.

Da jeg (og vist også de fleste andre) aldrig kunne finde på at tage en hund ind i en fødevareforretning, så regner jeg ikke med at det er et "hverdagsspørgsmål" som trådstarter skriver, det her handler om. Du ser det jo heller ikke selv som et "hverdagsgøremål"!

Trådstarter's spørgeskema omhandler det dagligdagsproblem med, at vand og foder ikke altid holder sig indenfor skålens grænser, og så er der yderligere også et spørgsmål vedr. om man i dagligdagen bliver irriteret over de ikke altid så godt fungerende indkøbsvogne..... Begge dele er bare behandlet i samme spørgeskema, men har ikke noget at gøre med hinanden.

18-11-2013, 13:31

I går har jeg så efterfølgende både læst og besvaret spørgeskemaet. Og håber derved jeg har gjort min "pligt" bedre sent end aldrig.

Jeg ved godt det er forbudt at tage hunde med på indkøb i en fødevarebutik, i hvert fald er det kun tilladt "blindeførerhunde".

Jeg har så alligevel selv overtrådt forbudet 2 gange, med den lille 8-9 ugers urostifter Columbine.
Dog helt uden at forurene indkøbsvogn og butik. Da hun var anbragt i sin transportkasse under indkøbsvognen. Ingen af personalet kommenterede min "lovovertrædelse".

Ellers har jeg aldrig taget mine hunde med på indkøb i Centret, hvor de jo så skulle anbringes i en krog udenfor butikkerne. De er blevet hjemme.

I øvrigt synes jeg, det bemærkelsesværdigt og burde forbydes, at forældre med småbørn, anbringer dem direkte i indkøbsvognen, med beskidte sko og støvler på.
Og derved forurener vognene med jord m.m.

19-11-2013, 11:01

Aase, samme indkøbsvogne står jo oftest udenfor forretningerne i regn og blæst, tror de er møgbeskidte alligevel, når det kommer til stykket. Men jeg kan egentlig godt følge dig.

Men jeg kan iøvrigt heller ikke se noget problem i, at du har medbragt en hundehvalp i en transportkasse UNDER vognen, den gør da der ingen skade eller forurener. Det er en af de undtagelser, jeg synes er acceptabel.

Det jeg er blevet irriteret over er de (undskyld udtrykket chihuahuatøser) som absolut skal slæbe deres lille påklædte hund med allevegne. Det er ikke 1 md. siden jeg stødte på en af slagsen, stående nede i Bilka's grøntafdeling med hunden på armen - bagefter gik hun over og bøjede sig ned over frysedisken med fisk, så fik jeg nok. En direkte henvendelse gav ingen resultat, fik bare at vide, at det ikke kom mig ved, så jeg tilkaldte en medarbejder, og det betød altså en sur tøs, der blev ledsaget ud af forretningen.

Jeg fatter hverken nødvendigheden i det, eller at man ikke tænker på fødevarehygiejne eller hensyn til andre mennesker....