Indlæg: 6

Oprettet af | Oprettet: 14-11-2013, 08:05

ORBILOC lygte - hvilken farve skal jeg vælge?

Jeg overvejer at købe en ORBILOC lygte til min lille chihuahua, men er virkelig i tvivl om hvilken farve jeg skal vælge.

Nogen der har en ide om hvilken jeg skal købe?

Skriv et svar til indlægget14-11-2013, 08:30

Jeg har valgt fravalgt hvid og rød for at undgå at hunden skal fejltolkes som cykel på en mørk cykelsti. Der er vist også noget med at nogle farver er nemmere at se end andre.....mener at blå er stærkere end orange og grøn. Jeg har ivhertfald en blå og er meget glad for min Orbiloc.....hunden er meget synlig og lygten er meget holdbar....ingen problemer med at min hund er glad for at hoppe i vandpytter eller rulle sig i mudder:)

14-11-2013, 08:37

Hælder også mest til den blå. - nok mest fordi jeg bilder mig ind at når folk ser et blåt lys sætter man automatisk farten ned og kører forsigtigt, såå det kan kun være en fordel i mine øjn :)

Men er glad for at hører du er glad for den. Det er jo mange penge at bruge hvis folk ikke er glad for den.

14-11-2013, 09:28

Absolut ikke den hvide, lyset fra den er så stærkt, at man bliver helt blændet, prøvet på egne øjne.

Nu går vi, hvor der er HELT mørket ude på bøhlandet, så det er rart at bevare lidt af sit nattesyn, og der er jeg meget mere glad for de blå og grønne Orbi'er...

Men gode er de! Og prisen værd.

15-11-2013, 22:11

Nu har jeg så købt en i blå.. Men får så at vide at jeg kan få en bøde for at den er blå blink..! Hvad er det nu for noget..?!

16-11-2013, 18:07

Det er jo ikke et blåt blink, som du sætter på bilen, så ingen problemer.

Beaglepack, mine orbi'er er flere år gamle og holder udemærket. Til gengæld har vi købt alm. billige hundelygter et par gange, de holder nul og niks!

Men vi har iøvrigt også et par led-lyshalsbånd, det er nu heller ikke tosset, de lyser bare ikke så klart som orbiloc.