Indlæg: 2

Oprettet af | Oprettet: 08-11-2013, 15:01

sygeforsikring

Hej med jer :);

Min kæreste og jeg er så heldige at forøge familien med et nyt medlem. Den 1. december får vi vores lille cavalier hvalp hjem.
Har nogle af jer været til dyrelægen hyppigt? Hvad har i oplevet at jeres dyrelægeregning gennemsnitligt ligger på?
Vi overvejer at tegne en sygeforsikring, så derfor vil vi lige høre jeres mening. Vi har nemlig læst at de IKKE dækker arvelige sygdomme og da netop cavalieren er i den kategori hvad hjertesygdomme angår, så er vi usikre på om det er værd at tegne en. Vi har overvejet dyrekassen og agria, da de minder meget om hinanden. Hvad er jeres erfaringer?

Med venlig hilsen Ann Kathrine

Skriv et svar til indlægget08-11-2013, 16:33

De fleste forsikringer dækker ikke arvelige sygdomme, men alligevel er det en god idé at sygeforsikre sin hund - et brækket ben, fremmedlegeme i maven med operation til følge, ja, alt muligt der kan kræve mere end en almindelig konsultation, kan løbe gevaldigt op, så derfor er det en god idé at forsikre også sin hund, li'som man forsikrer sig selv mod ulykke, brand, tyveri osv.

Alternativt opretter nogle en "hundekonto", hvor de indbetaler et fast månedligt beløb, der kan gå til dyrlægeregninger - som ny hundeejer kommer man ofte til dyrlæge med både små og store problemer, fordi hvalpen/unghunden tit kommer ud for noget - det kan være øre eller øjeproblemer, dårlig mave, analkirtler der skal tømmes, sår, dårligt tandskifte, flækket negl.

Jeg vil sige man skal afsætte mindst 500 kr. pr. konsultation - nogle steder er det billigere, andre dyrere og kommer jo også helt an på sygdommens art.

Mange er glade for dyrekassen andre foretrækker agria, dér har man mulighed for også at tegne tillægsforsikringer til medicin.

Håber I har købt et godt sted, hvor der er tjekket netop for hjertesygdomme, så chancen for jeres hund får det er minimal...