Indlæg: 4

Oprettet af | Oprettet: 31-10-2013, 10:30

Min hvalp fryser/ryster

Hej Beagle folk :)

Så har min kæreste og jeg endelig fået vores søde beagle tæve hjem. Hun er nu 9 uger og 3 dage og det går rigtigt fint :)

Men når hun er ude på tisse/luftetur går der ikke længe før hun ryster og små piver lidt. Føler lidt det forhindre hende i at udforske , fordi hun gerne vil ind i varmen.
Er der nogen herinde der har haft samme oplevelse med en efterårshvalp og ville det bedste være med noget varmt på kroppen?

En ting mere, nu hvor jeg har jeres opmærksomhed! ;) Molly har en meget oppustet mave. Igår var den helt hård og rund som en bold.. Vi købte en hvalpepakke med fra opdrætter, som indholdte 10 kg pedigree hvalpefoder. Har læst om pedigree foderet og det er ikke gode ting jeg har læst! Så ved ikke om hendes oppustethed kan skyldes foderet?! Har tilføjet lidt A38, for at se om det kunne hjælpe, men nej! :( Dog, opfører Molly sig ikke hæmmet af det, synes bare selv det ser unormalt ud. Mvh Dorte

Skriv et svar til indlægget31-10-2013, 17:29

Hej nye Beagleejere.

Til lykke med jeres søde lille hvalp MOLLY.

Jeg tror ikke hun ryster og piver, fordi hun fryser. Det skyldes sikkert hun stadig føler sig utryg ved at bevæge sig for langt hjemmefra. Ude i den store verden, er der jo mange uvante lyde, biler, cykler, fremmede mennesker, hunde m.v.
Hun skal bestemt ikke have tøj på. Det vil hun slet ikke synes om. Hvis opdrætter ikke har tilvænnet hende halsbånd og snor, kan det også gøre hende utryg.
Men tro mig hun skal nok lære at kunne lide gå-ture og andre aktiviteter.
Til vinter kan i godt give hende et regndækken på, Beagler hader nemlig regnvejr, hvis i synes hun skal beskyttes for det.
Mine hvalpe havde også runde maver, det må man godt, når man er en lille hvalp. Senere udvikler den sig en smuk brystkasse og mindre bug. Fodring 3-4 x dgl. er bedst. Hun skal ikke have mad stående fremme hele dagen, kun vand.
Den hvalpekost i giver hende nu, synes jeg i skal fortsætte med en tid, og så kan i jo langsomt gå over til et andet mærke. At i har købt 10 kg. af opdrætteren, er meget, til kun én hvalp. Måske kan i sælge en del af det, eller forære det væk. 2-3 kg, gav jeg gerne mine hvalpekøbere, sammen med andet udstyr, vejledning og medlemskab i Beagleklubben. Jeg kan varmt anbefale jer at blive medlemmer i denne klub, som er for alle uanset de har stambog eller ej. Der vil i også kunne gå til hvalpetræning sammen med andre Beagler. (www.beagleclub.dk).
Dejligt med en lille Beaglehvalp her på Forum.

05-11-2013, 20:13

Tak for jeres svar :) Vores kære Molly har fået kennelhoste og fik derved en god snak med dyrlægen omkring, hvad man kunne gøre nu hvor vinteren bankede på døren. Da vi ikke ønsker at Molly skulle blive syg igen. Han foreslog en uldtrøje, da mange regnslag kan blive fugtige nedenunder. Så det overvejer vi!! ;)

Dyrlægen sagde at mollys mave, var som en hvalps mave nu skal være, så det er jo dejligt. Men Beaglepack vi skifter meget snart foder. Evt. Olivens petfood, da jeg får rabat igennem dyrenes beskyttelse og det blive leveret til døren ;) Plus det skulle være godt foder, ej, at glemme!!

06-11-2013, 05:46

Hej
og tillykke med Molly

Nu er min godt nok ikke en beagle, men han fryser også. han for også en uldtrøje under sin regnjakke. har dog ikke kunne finde nogen trøjer i uld, at købe, så har selv strikket, dem. men det fungere rigtig fint.