Indlæg: 5

Oprettet af | Oprettet: 08-09-2013, 13:20

Hundefoder

Hej allesammen,
Jeg får om 4 uger en lille islandskfårehund. Jeg ville lige høre om i har nogen gode tips mht hundefoder, hvilket mærke der er bedst osv.
Tak på forhånd :-)

Skriv et svar til indlægget08-09-2013, 17:36

Jeg vil foreslå dig at fortsætte med at fodre med den hvalpemad, opdrætter fodrer med, som du sikkert også får en lille pose med hjem af.

09-09-2013, 08:56

Jeg synes også foder er en jungle. Jeg er endt med at købe Hills science plan eller Royal Canine når de er på tilbud på netsider eller i maxizoo feks og så er prisen overskuelig. Jeg tænker at jeg i værste fald betaler for meget for noget jeg kunne have fået i mindre kendte mærker og at jeg da min hund ser ud til at trives fint ikke behøver købe de helt eksklusive mærker som er endnu dyrere

09-09-2013, 09:46

Ja det er et indviklet emne. Vi køber en del af vores foder på "møllen" - dvs det lokale grovvareselskab. De har fornuftigt foder i en rimelig prisklasse. Man skal bare holde sig fra de allerbilligste fra discountbutikkerne - 10 kg. for 39 kr. eller hvad det nu koster. Det kommer der ikke andet end dårlig mave ud af. Men ellers, hold øje med hvordan hunden trives, vokser den som den skal, er pelsen i orden osv.
Og så ellers Til Lykke med den dejlige IF, det er en dejlig hund - vi har selv 3 af slagsen.

09-09-2013, 13:45

Find lige ud af, hvad avler bruger. Vi kunne sagtens remse femogfyrre ganske udmærkede mærker af og stadig ikke nævne alle de gode mærker. Som tommelfingerregel skal de første par ingredienser være kød og foderet skal helst være kornfrit.

Jeg vil så sige at jeg har haft gode erfaringer med mærket Orijen. Jeg skiftede fra Royal Canin til det med min Havaneser, og kunne straks mærke at pelsen holdt sig renere, blødere og nemmere at holde, hvilket betyder noget med når der er så meget.. Igen, det er ikke det eneste gode mærke, og det avleren bruger er sikkert godt nok, medmindre den lille udvikler allergi.

Tillykke med den. =) Dejlige hunde!