Indlæg: 4

Oprettet af | Oprettet: 27-08-2013, 20:01

Hævede brystparti.

Hej alle.
Skriver her fordi min lille pige på 1 1/2 år har hævede bryster.
Hun har før været falsk gravid, og fik hende derfor steriliseret.
Men nu er hendes bryster så hævet igen, ikke i samme grad men stadig så hendes mor bliver bekymret :D
Har ik nogle ide om hvad det kan være.
-skal lige siges at der ikke kommer væske ud af hendes brystvorter, ihvertfald ikke når jeg trykker.

Skriv et svar til indlægget28-08-2013, 15:20

Jeg har også haft sterilliseret tæve og det ændrede intet ved hendes patter, og det burde det heller ikke gøre, uanset om hunden har været falsk drægtig eller ej.

Kan godt være, det er dumt det jeg skriver nu, men kan det være, fordi hun er nået voksenstadiet ? Synes nogle tævehunde har en del større patter, når de bli'r voksne.

Hvad er det for en race ?

Hvis ikke du får bedre bud, er det en god idé, at ta' en tur forbi dyrlægen - for enten at blive beroliget eller få nærmere besked om indgrebet, der er foretaget - der kan forekomme noget hormonel produktion alt efter, hvordan sterillisationen er udført...

28-08-2013, 20:08

Hun er halv Chihauhau og halv DSG.

Hun var jo falsk gravid og der var hendes bryster helt hævede op, de lignede mest et par store nosser :D Og så fik jeg hende steriliseret og så faldt hævelsen så. Og nu er der gået ihvertfald 4 måneder siden hun er blevet steriliseret og nu hæver de op igen.

Tænker det måske kan være stress?? Vi er lige flyttet så der kan hun jo godt være lidt stresset?
Men altså aner det ikke.

Min dyrlæge siger jeg bekymre mig for meget :D
Men hun er jo også min første alene hund, så ringer der op hver gang jeg finder en bule eller når der er noget jeg ikke syntes er som det skal være :D

29-08-2013, 04:00

Det kan da godt være, du bekymrer dig for meget, men bli'r hævelsen ved, ville jeg da ta' hunden med til dyrlægen (ikke bare ringe), så de kan se, hvad du taler om.

Meget sandsynligt at hunden er stresset ovenpå flytningen, men tror ikke det gi'r sådan et udslag.

Og så har en hund (og mange andre dyr) altså patter og ikke bryster ;)

29-08-2013, 15:53

Jeg tror heller ikke det skyldes stress. Men hvis hun er stresset grundet flytningen, så kan du give hende Zylkene piller at slappe af på.
Jeg synes også du lige skal lade dyrlægen kigge på din hund, måske har den bare, nu som voksen fået lidt "hængepatter" på grund af hun har været falsk drægtig med mælk i dem.
Det var i hvert fald fornuftig at du lod hende sterilisere, så hun undgår ubehagelige løbetider, mælkeknuder, og livmoderbetændelse resten af livet.
Om det havde været bedre at sterilisere hende midt mellem to løbetider, for at undgå hormonale problemer, er muligt. i så fald, kunne hun have været behandlet med piller da hun var falsk drægtig.
På tæver er der tit stor forskel på patter og skede, især på dem der har født hvalpe og ikke har det. Det er min erfaring som hundeejer til de 7 tæver vi har haft.
Så næsten alt må siges at være normalt.