Indlæg: 2

Oprettet af | Oprettet: 25-08-2013, 06:19

Hundepasning Østerbro tilbydes

Vi er en hundevant familie som meget gerne vil passe en mindre hund i weekender og ferier. Vi bor tæt på grønne områder og hundelegeplads og vil elske at hygge om jeres guldklump. Vi ønsker at passe en hund, som vi må låne med jævne mellemrum, så den lærer os at kende.

Skriv et svar til indlægget08-12-2013, 23:34

Kære Anja,

Har lige læst dit opslag og synes at det matcher lige præcis det behov for hundepasning som jeg har brug for.
Vi er en familie som består af mig og mine døtre samt vores lille tæve som hedder Nougat. Hun er en blanding af en Gravhund og en Chihuahua.
Jeg står og mangler en sød familie som har lyst til en form for deleordning. Vi er meget flexible, så om det er hver anden weekend, eller en forlænget weekend, hvor i har lyst til at have Nougat det bestemmer i.
Jeg har hundeforsikring, Nougat er chippet.

Nougat er en glad og social hund. Hun kan godt lide børn, bare at de ikke er helt små, så kan hun godt blive usikker på deres adfærd. Hun elsker gåture og er en rigtig "sidde tæt hygge hund"
Hun vejer ca. 4-5 kilo, så hun er en mindre hund.

Jeg håber at du har lyst til at kontakte mig og høre mere om Nougat.

Mange hilsner

Sidsel Vest
Mobil: 22600866

09-12-2013, 12:11

Husk hvis i får passet en hund, at passeren så "træder i jeres sted", dvs. hvis jeres hund "æder" passerens sofa (så skal den godt nok have appetit, specielt når den er i den vægtklasse) ;-)) og i det hele taget laver skader hos/på passeren, så dækker forsikringen ikke.

Men vi passer nu også på kryds og tværs i vores vennelag, så må man bare tage den risiko, der er og selv dække evt. skader. Det er nu rart at have en god pas-hinandens-hunde-ordning, hvor alle to- og firbenede kender hinanden på forhånd.