Indlæg: 4

Oprettet af | Oprettet: 22-08-2013, 11:04

Forespørgsel vedr. Bichon Havanaise

Hej

Jeg har en Bichon Havanaise hvalp på 4 måneder og har haft ham fra han var 9 uger, og vi bor i en lejlighed. Han er en utrolig dejlig og for det meste en nem hvalp, men laver selvfølgelig også af og til numre.
Han har, i den tid jeg har haft ham, stødt/puffet til mig, på mit ben, med snuden, og i den seneste tid er det blevet mere og mere og vil gerne vide om der er nogen der ved, hvad det betyder? Har prøvet at google det, men uden held.
Jeg troede i begyndelsen, at det var hans måde at fortælle, at han skal på gaden, men hvis det er tilfældet, skulle vi bo på gaden.
Endvidere vil jeg godt vide, hvordan jeg får ham til at signalere, når han skal på gaden. Han hverken piber (kun lige lidt om morgenen efter en god nats søvn) eller gør, og går heller ikke ud til døren, så jeg må nogenlunde beregne hvornår det er tid.

Mvh en hundemor

Skriv et svar til indlægget22-08-2013, 14:26

At han puffer til dit ben kan måske betyde, at han gerne vil ha' der sker noget aktivitet for ham.

En så lille hvalp kan ikke finde ud af at gå til døren eller på anden måde "sige til" - det er noget der skal læres efterhånden, f.eks. hvis han tilfældigt står ved døren eller gi'r lyd fra sig, og du så ta'r ham ud. Hvalpen lærer ved gentagelser.

Held med ham - han ser kær ud :)

22-08-2013, 17:52

Jeg er helt enig med Tina, og smiler lidt.
Hvor ser han skøn ud.

Vores Bella puffer også til vores ben, ofte lige i ens knæhase.
For at få kontakt,
For at fortælle mig, nu kan du godt gå i gang med middagsmaden, når hun har været ude på sin aftenstur, og har fået sin mad ca. kl. 17.
Under spisningen ligger hun under bordet, men når vi har spist, lægger bestikket på tallerknen, skal vi ikke sidde for længe, for lige at snakke eller se TV-avis. Så puffer hun til vores ben.
Vi skal rejse os, rydde til side, og især er hun med til at fylde opvaskemaskinen, og sørger for der ikke sidder madrester på servicet.
Når det er klaret, går hun til far, så skal de lege med bold, tumling og bræt, alt med godbidder i.
Så tager Bella sig en ½ times afslappning, imens vi ser TV, før hun skal på bryggersbordet, og kigges i ører, kløer, m.v. samt have børstet tænder.
Igen går hun en lille luftetur med far, og får sit sidste måltid ved 20 tiden.
Før vi går i seng, lufter hun sig selv på sin tisseplads i hundegåden, og sover fint alene til næste morgen.
Vores dage, som pensionister er som regel meget ens, derved også fodring og gå-ture med Bella. Men vil hun derudover i haven, går hun selv til døren. Men det vil hun kun, hvis det ikke regner.

01-09-2013, 13:03

Tak for jeres søde svar.