Indlæg: 3

Oprettet af | Oprettet: 27-07-2013, 23:02

Mangler i en hundepasser? Så kontakt mig ;-)

Hej alle jer søde hundeejere.

Jeg er en pige på 18 år. Jeg er flyttet i lejlighed i Køge for godt og vel 4-5 måneder siden. Min kæreste og jeg overvejer selv at få hund, så det ville være spændende at få en lille ven på besøg. (Det skal dog siges, at jeg har haft hund da jeg boede hos mine forældre).

Jeg er pt. igang med at opstarte mit eget firma, så jeg går hjemme hele dagen. Det vil sige, at jeg en masse tid til både at gå tur, putte og lege med hunden.

Kontakt mig gerne, hvis i mangler pasning!

Skriv et svar til indlægget29-07-2013, 10:12

Jeg tror, du skal skrive lidt om dine forudsætninger for at passe hund, for man overlader jo ikke sin elskede vovse til hvem som helst.

Ved du noget om, hvordan man passer hunde, har du tegnet en specielt forsikring, hvis der sker noget med hunden eller dens omgivelser etc.

Husk på der er mange ting, der skal være i orden, ellers kan både du og hundeejeren blive slemt overraskede både økonomisk og også hvad angår, hvad der kan ske skadesmæssigt på hund og ejendoele i forskellige situationer.

08-08-2013, 12:35

Hej Sara

Vi bor i Køge og har en rolig labrador ,og skal på ferie i morgen og frem til onsdag.
Du kan evt ringe. 81731895. Søren

12-08-2013, 09:51

Hej Kirsten.

Nej jeg har ikke en special forsikring eller noget. Jeg har selv haft hund, da jeg boede hos mine forældre og jeg elsker dyr. Jeg vil jo helst have, at man mødes, da du/den der gerne vil have passet deres hund, kan snakke med mig og se hvordan jeg bor.

Lige pt passer jeg en hund og det går forrygende.