Indlæg: 4

Oprettet af | Oprettet: 27-07-2013, 10:26

Hvalp tryg ved hule/bur

Hej alle hunde venner :-);
Jeg er den heldige ejer af en 10 uger gammel fransk bulldog tæve!
Hun er kærlig og legesyg og alt det en hund skal være, MEN....
Jeg har forsøgt mig på at vende hende til at sove i bur, eller bare generelt anvende buret som hendes safety zone. Lige meget hvor meget jeg lokker hende med godbidder og legetøj siger kassen hende ingenting. Den er udstyret med tæpper, puder og sågar en t-shirt der lugter af mig, men endnu mindre hjælper det, hun løber direkte ud i skødet på mig og putter sig mellem mine ben.... Hvordan gør jeg kassen mere attraktiv at være i???

Skriv et svar til indlægget27-07-2013, 17:02

Helt enig med Ina. Alle mine hunde har også været "burhunde", både i bilen, og på udstillinger med lukket låge, hjemme til fri afbenyttelse med åben låge, nat og dag.

Mine hvalpe havde fra 3-ugers alderen een transportkasse med åben låge anbragt i hvalperummet og én i hvalpegården haven.
De blev alle hentet af deres familier i deres transportkasser. Mrk. Vari Kennel.

Har man gæster, er det også rart for hunden, at slappe trygt af i sit bur, med et tyggeben, især hvis der er små børn, giver det ro, for både to-og firebenede, uden at man behøver at lukke hunden helt væk for sig selv.

Du gør det rigtige ved at gøre buret rart for din hvalp, og som Ina skriver kan det evt. også lokke den, at du stiller dens mad i buret.
Hav tålmodighed og giv tid, den er kun 10 uger, og det er stadig meget nyt , den skal forholde sig til.
Til lykke med din lille bulldog, det er en dejlig årstid at få hvalp på.

27-07-2013, 20:59

Tusind tak for svarene, det var lige hvad jeg manglede! :-);
Jeg er selv ikke i tvivl om at bur metoden er vejen frem for min hvalp og jeg, og er glad for at høre at andre har gode erfaringer med det! :-)

31-07-2013, 06:14

hej.

her hjemme sover min i bur, og han går glad der ind, ved senge tid, jeg bruger også bur, i bilen, og ved stævner, og til træning, så buret forbinder han med positive oplevelser.

i løbet a dagen, bruger han dog ikke buret. der har han sine puder, mig og soffaen. kun hvis vi har mange gæster, men så åbner jeg gerne bilen, også lægger han sig der.

så hav tålmodighed, det kommer lige så stille.