Indlæg: 3

Oprettet af | Oprettet: 23-07-2013, 17:54

Hvalpetræning i København, gerne weekend

Håber nogen kan hjælpe os med et godt tip.
Min kæreste og jeg er blevet de lykkelige "forældre" til en sød lille chihuahua hvalp på snart 4 måneder. Vi vil meget gerne begynde til noget hvalpetræning med hende, og gerne i weekenden, så vi begge kan deltage.
Er der nogle der kender nogle steder de vil anbefale?
Vi har haft hende i tre uger nu, og vil gerne snart igang.

Derudover undrer vi os lidt over, at hun til tider meget tydeligt fravælger min kæreste (manden herhjemme) frem for mig. Har nogle af jer erfaringer med det?
Han kan kalde på hende i lang tid uden at hun reagerer det fjerneste, hvorimod hun følger mig overalt jeg går.

Når vi har øvet en lille smule alene-hjemme er det også meget tydeligt at hun er mest glad for at se mig igen når vi kommer hjem, og reagerer meget lidt på at min kæreste også er der. Men hvis min kæreste kommer alene hjem til hende, så er hun meget glad for at se ham. Så det er ikke generelt at hun ikke kan lide ham eller noget...

Håber der sidder nogle kloge hoveder derude der kan hjælpe :-)

Skriv et svar til indlægget23-07-2013, 18:49

Du kan jo google : "hvalpetræning københavn" og se om der kommer noget op, som I kan bruge - der er mange muligheder i jeres område - eller vente at se om der kommer svar hér.

At jeres nye hvalp foretrækker dig, er ikke unormalt, den kommer fra vante omgivelser til et nyt sted, og det faste holdepunkt bli'r så den, der har den første kontakt og ta'r sig mest af hvalpen.
Jeg gætter på det er dig, der fodrer og hjælper, når den skal udendørs.

Hvis din kæreste gerne vil mere indover, må han deltage mere aktivt i gøremålene, men efterhånden vil hvalpen lære, at I begge er dens familie - evt. kunne han jo gå med den til træningen, det skaber god kontakt...

24-07-2013, 05:58

Hej,

og tillykke med jeres hvalp.

Her hjemme følger min hund også gerne mig, når jeg siger min hund, er det fordi det er mig der træner fodre leger gårtur, med ham. men når vi kommer hjem alle sammen, har mand og 3 børn, så er det ikke mig han hopper på, for det vil jeg ikke ha, når jeg er kommet ind a døren, hilser jeg på ham, men jeg vil ikke at han hopper. måske i ud sender nogle forskellige signaler ?.

Hvis din mand, gerne vil ha bedre kontakt, så må han arbejde lidt for det. :) ,

Når vi er hjemme er min hund en del a familien, han lystre alle, alle kan fodre ham, og i soffaen ligger han hos den der nu sidder der, der er vi en stor familie, og han elsker når vi er samlet.

Håber i finder noget hvalpe træningen, der findes mange gode råd og tips, men pas på, man kan godt blive "bidt" a det. Smiler.

27-07-2013, 10:27

Dansk Brugshundeklub som ligger i Rødovre tæt på grænsen til Vanløse har virkelig god og alsidig hvalpetræning....meget går ud på socialisering af hvalpen og støtte til hundeejere mht. håndtering af hvalpen...samtidig lægger de grund for fremtidig arbejde med hunde hvad enten man er til lydighedsarbejde eller brugshundearbejde. Trods navnet er det langt fra en klub som kun henvender sig til brugshunderacer....man kan senere træne lydighed, rally eller agility i tillæg til eftesøgning, sportræning og lignende. Kan absolut anbefales