Indlæg: 4

Oprettet af | Oprettet: 15-07-2013, 10:45

Schæfer hvalp - halsbånds størrelse?

Hej

Vi skal have en dejlig hvid schæfer hvalp her, midt i august, men har svært ved lige at gennemskue hvor langt halsbåndet skal være de første par uger. Er der nogen herinde, der ved noget om dette?

På forhånd tak

Bolette

Skriv et svar til indlægget15-07-2013, 14:39

Hvis du ikke har fået råd om det, ved dine hvalpebesøg hos opdrætter, og opdrætter ikke giver halsbånd og snor med ved afhentning. Så bed om hjælp i en dyrebutik, de kan også råde dig.
I øvrigt kan de fleste halsbånd reguleres i størrelsen.

Jeg vil råde dig til at vælge et smalt halsbånd, i blødt skind, eller lærred.

Selv bruger jeg stadig et i lærred med kæde, til min gamle hund, som jeg også brugte til hvalpene. Vi kaldte den dressurhalsbånd, og alle Beagler brugte dem da også til træning.

Men den type halsbånd er nok ikke anvendeligt til en voksen schæfer, kun så længe den er lille hvalp.

15-07-2013, 15:16

Hej,

Opdrætteren er mine forældre og de sagde vi bør spørge i en dyreforretning. Det er bare sådan at en af mine gode venner, kan skærer og designe i læder, og han ville gerne lave et halsbånd til os. S jeg skulle bruge målene min. Og max. Så han kunne lave et halsbånd til os, og da han bor i den anden ende af landet, skal det sendes til os. Derfor håbede jeg der var nogen der herinde havde en ide om målene, det var nu ikke andet. Bor ikke lige ved siden af en dyrehandel som jeg nemt kan komme til, for kun at skulle spørge ogå halsbåndstørrelse. Så tænkte, at et hunde forum måtte være dette rigtige sted at spørge. Vi har tænkt os, mens han er hvalp at han skal have en sele, og når han bliver voksen skal han have et alm. Halsbånd og en solid snor dertil. Det dekoreret læderhalsbånd er bare til ham mens han er hvalp, og er ikke mening det skal holde til han bliver fuldvoksen.

Håber nogen har nogle tal :-)

15-07-2013, 17:37

Okay.
Mon ikke dine forældre, som opdrættere af racen , så er dine bedste rådgivere, i denne specielle situation.