Indlæg: 5

Oprettet af | Oprettet: 09-07-2013, 16:00

Plejefamilie/person søges til samojede

Jeg søger en sød og velig plejefamilie/person til min fantastiske samojede tæve på 1 1/2 år.

Jeg står nemlig og overvejer en længere tur (6-12 måneder) til Australien alt efter hvad jeg lige kan få ordnet med hunden. Jeg har overvejet at tage hende med, men da det er noget af en voldsom tur hvor hun bla. skal være i karantæne i 30-120 dage, har jeg gået rundt med tanken om at finde en sød pleje familie til hende.

Hunden er simpelthen den dejligste samojede på halvandet år. Hun er super social og elsker alt og alle - specielt børn. Hun er lydig og kan være alene hjemme uden problemer. Hun kan også rigtig godt med andre hunde og elsker mere end noget andet at komme i hundeskov.

Jeg ville selvfølgelig stå for alle udgifterne. Hun er fuldt forsikret og med syge forsikring.
Det er ikke lige nu og her. Aller tidligst senest på året eller først lige i det nye år. Det kunne være dejligt at finde et hjem til hende så tidligt så muligt så alle kan lære hinanden at kende.

Kunne det muligvis være noget for jer/dig og er du interesseret i at høre mere og se nogle billeder er i/du meget velkommen til at skrive.

Skriv et svar til indlægget13-08-2013, 19:22

Hej

Jeg ville lige høre om du har fundet en løsning i forhold til pasning ellers kunne vi godt være interesserede i at have hende i pleje.

Venlig hilsen

Karina Vestergaard

14-08-2013, 08:10

Hej igen

Vi vil selvfølgelig meget gerne fortælle dig mere om vores familie, men jeg tænkte, at det var nemmest først at høre, om du fortsat mangler en plejefamilie til hende.

Vi er meget interesserede og har bl.a. en dreng på 12 år, som er meget spændt på dit svar.

Ser frem til høre fra dig.

Venlig hilsen

Karina

15-08-2013, 20:14

Hej !

Jeg mistede min schæfer-slædehund blanding i vinters. Hun blev 13 år og jeg er nu interesseret i at få en ny hund hos mig, og blev interesseret da jeg læste din annonce. Hvis du stadig har behov for pleje-pasning vil jeg gerne høre nærmere og selvfølgelig meget gerne se billeder. Jeg har en dreng på 7 år som også er meget glad for hunde.

Mange hilsener

Maria

22-08-2013, 09:21

Hej jeg vil meget gerne passe din hund :)

22-08-2013, 09:25

Jeg vil gerne passe en hund bare det ikke er en buldog skriv hvis jeg kan passe en hund Hej