Indlæg: 10

Oprettet af | Oprettet: 27-06-2013, 10:05

Dårlig behandling af hundetræner

Jeg er meget skuffet over hundetræner i Hillerød/Furesø (klikkertræner Vinni), som blankt afviste at komme mig imøde, da jeg ringede og fortalte at vores hvalp havde været så uheldig at brække benet. Vi havde været til 1 trænings time søndag d. 25. maj, og tirsdag d. 28. brækker han uheldigvis benet. Jeg ringede straks til damen og fortalte det, idet jeg håbede at hun kunne nå at finde en anden hund til holdet, som jo først skulle træne igen søndagen efter. Det kunne ikke lade sig gøre - om ikke jeg selv lige kendte en hvalp, der skulle træne....!
Jeg spurgte om jeg kunne få pengene tilbage, men det blev blankt afvist. Det ville klæde hende at være lidt imødekomende. Hun kunne f.eks. foreslå, at vi startede på et hold når hundens ben var i orden igen. Det havde også været okay.
Jeg anbefaler ikke hundetræning hos: Givpote.dk Hundetræning i Furesø og Hillerød.

Skriv et svar til indlægget27-06-2013, 13:38

Jeg kender ikke den omtalte træningsplads, derfor heller ikke om den er en plads for en specialklub.
I så tilfælde er der sikkert nogle regler for evt. tilbagebetaling.

Informationer får man som regel udleveret senest på første træningsdag, ved et "forældremøde" uden hunde.

Hvis hun er privat træner uden tilknytning til en klub, er der sikkert ikke faste regler for det.
Selvfølgelig er det ikke dig, der skal skaffe en anden hvalp på holdet, for derved at få dine penge tilbage.
Muligvis har træneren en hvalp på venteliste, ellers må hun jo bare fortsætte holdet med én hund mindre. Din hvalp er jo lovlig undskyldt, så hun kunne evt. have foreslået at lade den deltage gratis på holdet i næste sæson, hvis hun ikke skal betale dig pengene tilbage.

Hvor er det uheldigt og meget synd din hvalp har brækket benet, pas godt på den ikke springer, så gipsen går i stykker. Nu skal den passes 24/7. God bedring!!

28-06-2013, 07:46

Tak for jeres indlæg med støtte og opbakning :-);
Det er første gang, vi har hund, så jeg tænkte at det måske var en rigtig god idé at gå til træning og dermed lære at opdrage hund. Jeg er dog nu kommet på lidt andre tanker - på den hårde måde vel at mærke!!! Tror sgu jeg og familien klarer det selv!
Min lille hund har det heldigvis godt efter omstændighederne, hele familien passer rigtig godt på ham. Det er hårdt arbejde, da han skal bæres meget og ikke må springe rundt.
I må meget gerne sprede rygtet med den dårlige hundetræner - det gør jeg.
Kender I andre steder end her, hvor man kan advare andre???

28-06-2013, 08:27

Kære Julie

Så kan du jo lige så godt sprede rygtet om at samtlige hundetrænere i landet er nogle værre nogen ( også klubberne ) der er nemlig ikke nogle der giver pengene tilbage på en varer der er " taget hul på ".
I klubberne betaler man typisk en halv/helårligt kontingent for at være medlem, og der får man heller ikke pengene tilbage, hvis man ikke benytter sig af deres træning.

Supermarkederne giver dig heller ikke pengene tilbage, hvis ikke du får brugt alle dine kartofler fordi du lige skulle på ferie eller blev syg :-) Sådan er reglerne - lev med dem

28-06-2013, 08:33

Hold da op.......
Rigtig god weekend til dig også!!!

28-06-2013, 08:35

Nåh, du er sikkert hundetræneren......hmmm

28-06-2013, 11:10

Hej Julie.
Jeg synes det er rigtig ærgeligt, du helt har mistet lysten til at gå til træning med din hvalp. Især da det er din første hund. Til hvalpetræning er det nemlig ikke så meget hunden der lærer noget, det er dens ejer, og både ejer og hvalp oplever et lærerigt og godt socialt samvær med andre hunde og deres ejere.
På træningsholdet deler man både gode og problematiske oplevelser, som hundeejer til sin hvalp. Gode råd får man også masser af. På hvalpeholdet går jo også tit hundeejere der ikke er førstegangs hundeejer.

Jeg håber, du kan glemme den dårlige oplevelse, du har haft, og når din hvalp bliver helt rask gående, igen begynder på et begynder træningshold.

Selv har jeg gået til dressurtræning i min specialklub under DKK, med både hjemmefødte og købte hunde og krævet at mine hvalpekøbere også deltog på hvalpehold, efter køb af en af mine hvalpe. Netop fordi jeg synes, det er vigtigt, for hund og ejer, både at træne, få gode råd, og et dejligt socialt samvær med andre.
Der findes både gode og mindre gode trænere, nu har du så tid til at finde et godt og for din hund velegnet træningssted. Enten privat eller i klubregi.

22-07-2013, 12:48

Kære Aase og Beaglepack

Mange tak for jeres indlæg, som var brugbare og konstruktive :-) Jeg har intet til overs for anonyme sure gæster (jeg mistænker stadigvæk, at der er "hundetræner damen", jeg fik i blækhuset, hæ hæ);

Jeg kender heldigvis rigtig mange i området og jeg har frarådet alle at anvende hundetræneren. Rygtet spredes stille og roligt....

Der er vist en del net undervisning vedr. træning af hvalpe/ung hunde.
Har I erfaring med det?
Er det på noget tidspunkt for sent at starte til træning - jeg mener, kan hunden blive for "sat", så den ikke gider at lære ordentlige manerer. Vi prøver jo hen ad vejen at lære den ting, men ved ikke om vi gør det rigtigt.

22-07-2013, 13:44

Jeg synes faktisk også det er lidt "over-kill" at reagere så voldsomt, som du gør, og jeg er ikke anonym, er ikke træneren, kender hende ikke etc....

Jeg kunne forstå, at du havde reageret sådan, hvis træningen havde været meget dårlig, men et mindre tilbagebetalingsspørgsmål som dette betyder i min verden ikke, at man bør fraråde brug af en måske dygtig træner.

Din yderligere reaktion med ikke at ville gå til træning gør også, at jeg tænker du måske ofte farer unødigt op. Gør du det i alle ting, for så vil jeg da råde dig til at tage et kig på/en sludder med dig selv om din indstilling og prioritering. Det er nemlig en meget dårlig vane, også i omgangen med hunde.

Min prioritering vedr. hundene og såmænd også livet i det hele taget, at små ærgelser springer man let hen over, STORE bekymrer man sig om, men man dyrker dem ikke.

Og så er det super vigtigt, at i får trænet og socialiseret jeres hvalp godt, og da i er "nye i faget", så er en træningsplads altså nærmest et must. Men når du kender mange i området, så spørg om hvem de kan anbefale - mund til mund metoden kan heldigvis også bruges til at videreformidle gode erfaringer. Netundervisning alene er ikke anbefalelsesværdig, når man er en ny og uprøvet hundejer.

Men held og lykke med jeres nye familiemedlem, og husk der er ikke noget bedre end at have en velfungerende og godt socialiseret hund i familien.