Indlæg: 1

Oprettet af | Oprettet: 25-06-2013, 17:10

Ny hvalp til december - hjælp søges

Hej med jer

Min kæreste og jeg vil have en Cavalier King Charles spaniel hvalp til december - gerne Ruby.

Skal man gå efter visse opdrættere?

Vi regner med at hente den d. 20 dec. da det er den dato vi begge går på juleferie. Derefter tager vi så lidt ekstra ferie, for at give den bedst mulige start/velkomst i dens nye hjem.

Vi er begge opvokset med hunde, men det er første gang vi selv skal eje.

Vi kører gerne land og rige rundt efter at finde den rigtige. Er det realistisk at kunne sætte det så præcis at vi kan hente en netop d. 20 december?

Hvor lang tid vil i som min. mene der skal gå inden den kan være alene? Det skal siges vi vil begge aktivt deltage i dens opdragelse, samt tilvænning til nyt hjem og til at være alene.

Vil det være "uetisk" at anskaffe sig en til den tid, da man render lige ind i "nytårskrudt" perioden?

Håber på et par hjælpende svar fra eksperterne :)

Skriv et svar til indlægget26-06-2013, 20:41

Jeg ville helt klart gå efter at finde en god kennel og den rigtige hvalp frem for en hvalp som lige præcis skal hentes den 20. dec. Hunden skal I forhåbentlig have i mange år og så ville det da være ærgerligt at have købt "den forkerte" hund bare fordi det passede med dagen:);
Hvalpe bliver født når de blir født, nytår eller ej så det skal I ikke vælge efter....ofte er små hvalpe mindre bage for fyrværkeri end lidt ældre hvalpe/hunde.
I kan jo evt. prøve at finde en kennel hvor hvalpene er salgsklare deromkring hvor I ønsker....de fleste kenneler vil gerne "passe" hvalpen lidt ekstra så det kan passe med jeres ønske