Indlæg: 4

Oprettet af | Oprettet: 14-06-2013, 15:15

Renlig på 3. sal

Hej

Jeg ved godt, at her er rigtig mange indlæg om, hvordan man gør hvalpen renlig. De fleste siger, at man bl.a. skal være opmærksom på, hvis hvalpen begynder at gå søgende rundt og skynde sig at tage den med ud at tisse.

Men hvad gør man lige, når man bor på 3. sal, og det derfor tager noget tid, inden man kan nå ned på gaden med den? Især fordi jeg har læst, at man skal lære hunden selv at lære vejen ud, og ikke derfor ikke må bære den ud.

Skriv et svar til indlægget15-06-2013, 12:51

Er enig med Beaglepack.

men vil bare tillægge, at når nu i bor som i bor, på 3 sal, så er det jo nødvendigt at bære den ned, især mens den er lille og stadig vokser, for dens ryg skyld. Så selvom det er optimalt at lære dem selv at gå der hen, hvor de skal bummelum, så fungere det bare ikke i jeres tilfælde.

stort tillykke med jeres hvalp.

15-06-2013, 13:20

Hvis jeg var dig, og boede på 3.sal, ville jeg uden dårlig samvittighed tillade mig at indrette et "hundetoilet" eks. på badeværeset eller altanen de første par måneder, enten ved at lægge en avis, (BT suger godt) eller købe et, som er indrettet til formålet.

Hvalpen vil hurtigt kunne sættes derud, når den har sovet, spist eller leget. Om natten, og i alenehjememtimerne, ville jeg også klare problemet ved et "indendørs hundetoilet."

Flere gange daglig ville jeg selvfølgelig bære hvalpen ned og op af alle trapperne, og gå en lille tur ude, hvor foruden at opleve alt i den store verden, så også ville besørge.

Efterhånden den bliver lidt ældre og kan holde sig i længere tid af gangen, kan du så nøjes med at lufte den på gå-ture, og bibeholde "hundetoilettet" om natten og i alenehjemmetimerne.

Da vi havde 5 hunde i forskellige aldre, fra hvalpe til veteraner, havde de altid en avis på gulvet i hundeværelset om natten. Når man skal så skal man jo som bekendt, og selvom de selvfølgelig var luftet til natten, hændte det avisen var brugt som toilet.

Vores hunde har aldrig været luftet om natten, kun i tilfælde at en af dem var syge, og derfor havde et særligt behov for pasning, tog jeg nattevagten både ude og inde.

Til lykke med din lille hvalp, den skal nok blive renlig, uanset hvad du vælger, og selvom i bor på 3.sal.

15-06-2013, 14:00

Hej

Tak for alle jeres gode svar. Jeg har nu slet ikke anskaffet mig hvalpen endnu, jeg går bare og gør mig tusinde tanker om, hvorvidt det overhovedet kan lade sig gøre, når man bor alene i en lejlighed og på på 3. sal. Blandt andet om/hvordan man gør en hvalp renlig, når man skal nå helt ned fra 3. sal med en lille hvalp med "utæt" blære.

Men fra 1. november, muligvis før, begynder jeg at sidde hjemme og arbejde og tænker derfor, at det ville være et godt tidspunkt at få en hvalp i huset.
Så hvis I kender nogen/en god kennel, der til den tid vil have hvalpe af racen dværgpuddel/toy puddel, så vil jeg meget gerne høre om det.